Decor masina nunta Mire si Mireasa

Decorul pentru masina de nunta a mirilor trebuie sa iasa in evidenta si sa fie personalizat cu figurine sugestive mire si mireasa. Cele doua figurine sunt asezate pe straturi de tulle care se prind pe capota masinii cu ajutorul unui snur satinat. In timp ce mirele este imbracat in clasicul costum negru , mireasa poarta o rochie eleganta de printesa cu volanase in zona taliei si fusta satinata cu strassuri. Figurinele sunt realizate din ipsos. Bratele care se leaga
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - SelfEventS Decor masina nunta Mire si Mireasa

Decorul pentru masina de nunta a mirilor trebuie sa iasa in evidenta si sa fie personalizat cu figurine sugestive mire si mireasa.

Cele doua figurine sunt asezate pe straturi de tulle care se prind pe capota masinii cu ajutorul unui snur satinat.

In timp ce mirele este imbracat in clasicul costum negru, mireasa poarta o rochie eleganta de printesa cu volanase in zona taliei si fusta satinata cu strassuri.

Figurinele sunt realizate din ipsos.

Bratele care se leaga de oglinzi masoara 190 cm fiecare. Acest accesoriu decorativ se potriveste la toata gama auto.

Toate coletele se livreaza prin intermediul companiei de curierat Fan Courier, taxele de transport se calculeaza dupa introducerea adresei de livrare.

Pentru comenzile plasate pana in ora 16.00, in zilele de luni pana joi, livrarea se va face in 48 ore.

Pentru comenzile plasate de vineri, ora 16.00 si in zilele de sambata si duminica, livrarea se va face marti.

 

, , AMO 000 116
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SelfEventS Decor masina nunta Mire si Mireasa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SelfEventS Decor masina nunta Mire si Mireasa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.