Set pahare albe mire si mireasa cu strassuri

Set elegant de pahare de sampanie pentru mire si mireasa , ideale pentru toastul la nunta . Acestea dau o nota eleganta unui eveniment formal. Paharele de sampanie imbracate festiv sunt alegerea potrivita pentru evenimentele Black-Tie. Paharul de sampanie al miresei simbolizeaza rochia alba a acesteia si este decorat cu tulle , snur si fundita , toate albe. De asemenea, paharul este impodobit cu o banda de cristale. Paharul de sampanie al mirelui simbolizeaza
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - SelfEventS Set pahare albe mire si mireasa cu strassuri

Set elegant de pahare de sampanie pentru mire si mireasa, ideale pentru toastul la nunta. Acestea dau o nota eleganta unui eveniment formal.

Paharele de sampanie imbracate festiv sunt alegerea potrivita pentru evenimentele Black-Tie.

Paharul de sampanie al miresei simbolizeaza rochia alba a acesteia si este decorat cu tulle, snur si fundita, toate albe.

De asemenea, paharul este impodobit cu o banda de cristale.

Paharul de sampanie al mirelui simbolizeaza tinuta festiva a acestuia si este imbracat in snur alb-negru, cu papion negru si cristale albe.

Pretul afisat este pe setul de 2 pahare.

Dimeniune: Paharele au o inaltime de 23 cm si diametrul de 5 cm.

Toate coletele se livreaza prin intermediul companiei de curierat Fan Courier, taxele de transport se calculeaza dupa introducerea adresei de livrare.

Pentru comenzile plasate pana in ora 16.00, in zilele de luni pana joi, livrarea se va face in 48 ore.

Pentru comenzile plasate de vineri, ora 16.00 si in zilele de sambata si duminica, livrarea se va face marti.

, , AMO 000 079
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SelfEventS Set pahare albe mire si mireasa cu strassuri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SelfEventS Set pahare albe mire si mireasa cu strassuri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.