Sosa Smochine Pajareros, Deshidratate, 1Kg

Smochine Pajareros, Deshidratate, 1Kg Fructe uscate Smochine din soiul Pajareros deshidratate , dulci si delicioase. Sunt cele mai bune smochine uscate, moi, cu pielita fina si gust dulce si natural. Se pot toca si adauga in cereale, in salate sau acoperite cu ciocolata topita etc.  Uscarea este o veche metoda de conservare. Sosa foloseste metoda uscarii in vid care respecta materia prima si confera o structura mai delicata fructelor si legumelor uscate.  Ingre ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sosa Smochine Pajareros, Deshidratate, 1Kg

Smochine Pajareros, Deshidratate, 1Kg Fructe uscate

Smochine din soiul Pajareros deshidratate, dulci si delicioase. Sunt cele mai bune smochine uscate, moi, cu pielita fina si gust dulce si natural.

Se pot toca si adauga in cereale, in salate sau acoperite cu ciocolata topita etc.

Uscarea este o veche metoda de conservare. Sosa foloseste metoda uscarii in vid care respecta materia prima si confera o structura mai delicata fructelor si legumelor uscate.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina.

Ingredientesmochine, amidon de orez.
Alergenipoate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa, arahide, soia, susan, oua, lapte, sulfiti.
Pachet1Kg
OrigineSpania
ProducatorSOSA Ingredients, Spania

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sosa Smochine Pajareros, Deshidratate, 1Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sosa Smochine Pajareros, Deshidratate, 1Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.