Ambition Oala Email cu capac 16 cm, 2.2L Menta Garden 35155

Oale emailate traditionale cu forma rotunda , cu margine din otel. Disponibil in 4 dimensiuni. Oalele sunt fabricate din otel carbon. in interior si exterior sunt acoperite cu email. Emailul este fabricat din materii prime naturale, are proprietati anti-alergice (poate fi utilizat de catre persoane care sunt alergice la nichel), este perfect neted si nu au poruri , ceea ce il face rezistent la murdarie si bacterii. Oalele de email garanteaza calitatea superioara si increderea ca prepa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ambition Oala Email cu capac 16 cm, 2.2L Menta Garden 35155

Oale emailate traditionale cu forma rotunda , cu margine din otel. Disponibil in 4 dimensiuni. Oalele sunt fabricate din otel carbon. in interior si exterior sunt acoperite cu email. Emailul este fabricat din materii prime naturale, are proprietati anti-alergice (poate fi utilizat de catre persoane care sunt alergice la nichel), este perfect neted si nu au poruri , ceea ce il face rezistent la murdarie si bacterii. Oalele de email garanteaza calitatea superioara si increderea ca preparatele tale preferate , acestea vor fi sanatoase si gustoase. Aceasta este linia perfecta de produse pentru gatitul cotidian in familie. Oalele sunt potrivite pentru a fi utilizate in cuptor (fara capac) pâna la 240 ° C si toate tipurile de aragaz, inclusiv cea inductie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ambition Oala Email cu capac 16 cm, 2.2L Menta Garden 35155 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ambition Oala Email cu capac 16 cm, 2.2L Menta Garden 35155 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.