Apple iPhone Xs 64GB 4G Silver

    Bine ați venit pe ecrane mari.   Super Retina in doua dimensiuni - incluzand cel mai mare ecran pus vreodata pe un iPhone. Cel mai rapid Face ID. Cel mai inteligent și mai puternic chip dintr-un smartphone. Și un sistem revolutionar cu doua camere. iPhone XS este tot ce va place la iPhone. Luat la extrem.   Super Retina. In mare și mai mare. Ecranele personalizate OLED pe iPhone XS ofera cea mai precisa culoare din industrie, HDR și ne ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Apple iPhone Xs 64GB 4G Silver

 
 
Bine ați venit pe ecrane mari.
 
Super Retina in doua dimensiuni - incluzand cel mai mare ecran pus vreodata pe un iPhone. Cel mai rapid Face ID. Cel mai inteligent și mai puternic chip dintr-un smartphone. Și un sistem revolutionar cu doua camere. iPhone XS este tot ce va place la iPhone. Luat la extrem.
 
Super Retina. In mare și mai mare. Ecranele personalizate OLED pe iPhone XS ofera cea mai precisa culoare din industrie, HDR și negru adevarat. Și iPhone XS Max are cel mai mare ecran pus vreodata pe un iPhone.
 
 
 
Materiale excepționale. Cel mai durabil geam vreodata intr-un smartphone. Un nou finisaj de aur, realizat cu un proces la nivel atomic. Prelucrate prin precizie chirurgicala. Și un nou nivel de rezistența la apa și praf.
 
 
 
Oțel inoxidabil de calitate chirurgicala.Apple folosește un aliaj special conceput pentru a crea benzi structurale in trei finisaje.
 
Procesul de culoare PVD. Finisajele auriu si gri spatial utilizeaza un proces fizic avansat de depunere a vaporilor pe benzile din oțel inoxidabil pentru culori și reflexie care completeaza frumos sticla.
 
Incarcare fara fir. Partea din spate a geamului permite iPhone-ului sa se incarce fara fir.³ Și se incarca chiar mai repede decat iPhone-ul X.
 
Face ID avansat. Securitatea este simpla atunci cand fața ta este parola. Puteți sa va deblocați iPhone-ul, sa va conectați la aplicații și sa platiți lucrurile cu o privire. Este cea mai sigura autentificare faciale vreodata intr-un smartphone. Și acum este chiar mai rapida.
 
 
 
A12 Bionic. Acesta este cel mai inteligent, cel mai puternic chip dintr-un smartphone, cu urmatoarea noastra generatie Neural Engine. Pentru experiențe uimitoare ale realitații augmentate. Imagini incredibile cu controlul adancimii. Și viteza și fluiditate in tot ceea ce faceți.
 
 
 
Sistem inovator cu camera dubla. Cea mai populara camera din lume definește o noua era a fotografiei. In cazul in care un senzor inovator funcționeaza cu ISP și Neural Engine pentru a va ajuta sa creați fotografii ca niciodata inainte.
 
 

Smart HDR. Noile cadre secundare, un senzor mai rapid și chipul puternic A12 Bionic aduc mai multa lumina și detalii umbrite la fotografiile dvs.

 

Pixeli mai mari și mai adanci. Un nou senzor creeaza o mai buna fidelitate a imaginii, o acuratețe a culorii și o reducere a zgomotului in cazul fotografiilor cu lumina scazuta.
 
 
 
Efect de bokeh imbunatațit. Fotografiile in modul portret arata chiar mai profesionist, datorita unei neclaritați sofisticate a fundalului.
 
 
 
Control complet de adancime. Acum puteți regla adancimea de camp in portrete dupa fotografiere.
 
 
 
Și asta. iPhone XS ofera LTE de clasa Gigabit pentru viteze de descarcare foarte rapide. Și pana la 512 GB de stocare.
 
 
 
Niciun alt telefon nu este ca iPhone. Fiecare decizie care merge in iPhone o face sa se distanțeze. De la modul in care se realizeaza, la modul in care construim intimitatea și securitatea de la bun inceput, la modurile inovatoare prin care reciclam componentele.

mt9f2rm/a

General
SmartphoneDa
ModelApple iPhone XS
Dual SIMDa
Retea
Tip SIMnano-SIM si eSIM
Ecran
Tip ecranSuper Retina HD
Tehnologie ecranOLED Multi-Touch
TouchscreenDa
Diagonala (inch)5.8
Rezolutie maxima (px)2436 x 1125
Procesor
Chipset ProcesorA12 Bionic
Numar nuclee6 (Hexa-Core)
Memorie
Memorie Flash64 GB
Foto/Video
CameraDa
Camera Fata (MP)7
Camera Spate (MP)12 + 12
Blitz Camera SpateDa
Inregistrare videoDa
Rezolutie inregistrare video4K video recording at 24 fps, 30 fps, or 60 fps
Audio
MP3Da
AACDa
VibratiiDa
BoxeStereo
Transmisie date
HSDPADa
3GDa
4GDa
Wi-FiDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.0
USBLightning v2.0
NFCDa
Facilitati
Sistem de operareiOS
Versiune Sistem de operareiOS 12
Rezistent la apa si prafDa
BrowserHTML5
GPSDa
Acumulator
TipLithium Ion
DetasabilaNu
Caracteristici fizice
Dimensiuni (L x l x G) (mm)143.6 x 70.9 x 7.7
Greutate (grame)177
CuloareSilver

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apple iPhone Xs 64GB 4G Silver de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apple iPhone Xs 64GB 4G Silver sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.