BAUCKHOF Premix Paine rapida fara drojdie, ECO Fara gluten, 475 g.
Reteta neschimbata. Nou: fara cutie de coacere. Premix pentru paine de orez. Produs garantat fara gluten. Amestecati, coaceti si gata!
Ingrediente: faina integrala de orez* 35%, amidon de porumb*, fulgi de orez integrali* 13%, aluat de quinoa praf* (faina de quinoa*, faina de orez*, culturi start), faina de porumb*, seminte de in aurii macinate*, agent de ingrosare: guma de carob, praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasic, amidon de porumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma xanthan. *Ingrediente provenind din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100 g: Valoare energetica 1481 Kj/350 kcal, Grasimi (g) - 3,6 din care acizi grasi saturati (g) - 0,5; Carbohidrati (g) - 71,3 din care zaharuri (g) – 0,6; Fibre (g) – 5,1; Proteine (g) – 5,6; Sare (g) - 2,4. A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe fundul cutiei.
Mod de preparare: 1. Se incalzeste cuptorul pana ajunge la temperatura de 225ºC. 2. Amestecati continuu continutul cu 475 ml apa calda folosind un mixer sau tel de bucatarie. 3. Turnati aluatul intr-o forma de chec unsa cu ulei. 4. Neteziti deasupra cu apa si ungeti cu ulei folosind o pensula. 5. Coaceti painea timp de 55-60 minute la 225º C. 6. Scoateti painea din forma si lasati-o la racit inainte de feliere.
Retete:
Paine dospita (in masina de facut paine): Amestecati continutul cu 450 ml apa si un plic de drojdie uscata. Introduceti continutul in masina de facut paine.
Reteta crackers: Amestecati continutul cu 450 ml apa calda amestecand 2 minute. Intindeti cu o lingurita aluatul pe o foaie de copt unsa asezata in prealabil intr-o tava. Preincalziti cuptorul pana la temperatura de 200ºC. Coaceti timp de 20-30 minute (in functie de grosimea aluatului) pana cand crackersii devin crocanti.