Bauck Hof PREMIX PAINE CU SEMINTE FARA GLUTEN, 475g

Paine BIO fara gluten de la Bauckhof fara coloranti si fara agenti de crestere, obtinuta din ingrendinete de cea mai buna calitate. BAUCKHOF Premix Paine rapida fara drojdie, ECO Fara gluten, 475 g . Reteta neschimbata. Nou: fara cutie de coacere. Premix pentru paine de orez. Produs garantat fara gluten. Amestecati, coaceti si gata! Ingrediente : faina integrala de orez* 35%, amidon de porumb*, fulgi de orez integrali* 13%, aluat de quinoa praf* (faina de quinoa*, faina de ore ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bauck Hof PREMIX PAINE CU SEMINTE FARA GLUTEN, 475g

Paine BIO fara gluten de la Bauckhof fara coloranti si fara agenti de crestere, obtinuta din ingrendinete de cea mai buna calitate.

BAUCKHOF Premix Paine rapida fara drojdie, ECO Fara gluten, 475 g.

Reteta neschimbata. Nou: fara cutie de coacere. Premix pentru paine de orez. Produs garantat fara gluten. Amestecati, coaceti si gata!

Ingrediente: faina integrala de orez* 35%, amidon de porumb*, fulgi de orez integrali* 13%, aluat de quinoa praf* (faina de quinoa*, faina de orez*, culturi start), faina de porumb*, seminte de in aurii macinate*, agent de ingrosare: guma de carob, praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasic, amidon de porumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma xanthan. *Ingrediente provenind din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100 g: Valoare energetica 1481 Kj/350  kcal, Grasimi (g) - 3,6 din care acizi grasi saturati (g) - 0,5; Carbohidrati (g) - 71,3 din care zaharuri (g) – 0,6; Fibre (g) – 5,1; Proteine (g) – 5,6; Sare  (g) - 2,4. A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi pe fundul cutiei.

Mod de preparare: 1. Se incalzeste cuptorul pana ajunge la temperatura de 225ºC. 2. Amestecati continuu continutul cu 475 ml apa calda folosind un mixer sau tel de bucatarie. 3. Turnati aluatul intr-o forma de chec unsa cu ulei. 4. Neteziti deasupra cu apa si ungeti cu ulei folosind o pensula. 5. Coaceti painea timp de 55-60 minute la 225º C. 6. Scoateti painea din forma si lasati-o la racit inainte de feliere.

Retete:

Paine dospita (in masina de facut paine):  Amestecati continutul cu 450 ml apa si un plic de drojdie uscata. Introduceti continutul in masina de facut paine.

Reteta crackers: Amestecati continutul cu 450 ml apa calda amestecand 2 minute. Intindeti cu o lingurita aluatul pe o foaie de copt unsa asezata in prealabil intr-o tava. Preincalziti cuptorul pana la temperatura de  200ºC. Coaceti timp de 20-30 minute (in functie de grosimea aluatului) pana cand crackersii devin crocanti.


Cod producator: Bauckhof

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bauck Hof PREMIX PAINE CU SEMINTE FARA GLUTEN, 475g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bauck Hof PREMIX PAINE CU SEMINTE FARA GLUTEN, 475g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.