Biona Ulei de Cocos Virgin 400g

de la 64,73 lei (3 magazine)
Nucile de cocos proaspete sunt decojite și uscate, apoi presate mecanic cu grijă, iar uleiul este filtrat. Nu se folosește înălbitor și nu se pasteurizează. Datorită metodei de extragere a uleiului prin presare le rece, savoarea, gustul, culoarea și nutrienții rămân intacți în uleiul de cocos. Se poate folosi atât pentru prepararea mâncărurilor crude cât și pentru cele cu foc. Ideal pentru mâncărurile asiatice. Poate fi înlocuit cu untul atunci când se servește ...

Descriere


Biona Ulei de Cocos Virgin 400g

Nucile de cocos proaspete sunt decojite și uscate, apoi presate mecanic cu grijă, iar uleiul este filtrat. Nu se folosește înălbitor și nu se pasteurizează. Datorită metodei de extragere a uleiului prin presare le rece, savoarea, gustul, culoarea și nutrienții rămân intacți în uleiul de cocos.

Se poate folosi atât pentru prepararea mâncărurilor crude cât și pentru cele cu foc. Ideal pentru mâncărurile asiatice. Poate fi înlocuit cu untul atunci când se servește pe pâine. Poate fi aplicat ca mască pentru păr sau față. Textura lui este solidă la o temperatură de sub 18 grade Celsius și devine lichidă la o temperatură mai mare de 24 de grade Celsius.

Ingrediente: ulei din nucă de cocos - certificat organic

Valorile nutriționale / 100 grame:
Energie 3586KJ/ 857Kcal
Carbohidrați 0g
Proteine 0
Grăsimi 100g
din care saturate 89.29g
Polinesaturale 3.57g
Mononesaturate 0.71g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biona Ulei de Cocos Virgin 400g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biona Ulei de Cocos Virgin 400g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.