Britax Römer Landou Bob Black

Confortabil si sigur, acest landou este proiectat sa se potriveasca cu Bob Revolution Pro si este potrivit de la nastere pana la 9 kg. Landoul este atasat pe caruciorul dumneavoastra, utilizand adaptorii pentru scoica, disponibili separat. Salteaua moale asigura confortul total. Captuseala interioara detasabila se poate spala la 30 °C. Un maner practic integrat de transport face ca transportul sa fie simplu si convenabil, in timp ce buzunarul de depozitare frontal la in ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Britax Römer Landou Bob Black

  • Confortabil si sigur, acest landou este proiectat sa se potriveasca cu Bob Revolution Pro si este potrivit de la nastere pana la 9 kg.
  • Landoul este atasat pe caruciorul dumneavoastra, utilizand adaptorii pentru scoica, disponibili separat.
  • Salteaua moale asigura confortul total.
  • Captuseala interioara detasabila se poate spala la 30 °C.
  • Un maner practic integrat de transport face ca transportul sa fie simplu si convenabil, in timp ce buzunarul de depozitare frontal la indemana ofera spatiu pentru depozitarea obiectelor pentru bebelusul dumneavoastra.
  • Compatibil cu: Bob Revolution Pro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Britax Römer Landou Bob Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Britax Römer Landou Bob Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.