Brother Innov-Is F480

de la 5.907,25 lei (4 magazine)
Brother F480 este masina combinata ideala atat pentru cusut cat si pentru brodat, care realizeaza 182 de tipuri de cusaturi utlitare si decorative. Aria de brodare este de 130mm x 180mm, cu 138 de modele de broderie in memoria masinii. Specificatii arie de brodare maxima 180mm x 130mm, viteza de brodare: 650 impunsaturi/minut 182 de cusaturi, 5 fonturi 138 modele prestabilite, 11 fonturi de monograme in 3 marimi 10 tipuri de butoniera; 10 tipuri de chenare cu 14 tipuri de cus ...

Descriere


Brother Innov-Is F480

Brother F480 este masina combinata ideala atat pentru cusut cat si pentru brodat, care realizeaza 182 de tipuri de cusaturi utlitare si decorative. Aria de brodare este de 130mm x 180mm, cu 138 de modele de broderie in memoria masinii.

Specificatii

arie de brodare maxima 180mm x 130mm,
viteza de brodare: 650 impunsaturi/minut
182 de cusaturi, 5 fonturi
138 modele prestabilite, 11 fonturi de monograme in 3 marimi
10 tipuri de butoniera;
10 tipuri de chenare cu 14 tipuri de cusaturi pentru fiecare, pentru finisarea unui model;
buton de taiere automata a firului;
sistem de introducere a atei in ac;
selectarea tipului de cusatura direct de pe tastatura;
sistemul nou al transportorului confera finete cusaturilor superioare pe orice tip de material;
ecran LCD de 3.7”;
pregatirea usoara a mosorelului;
buton pentru nivelul piciorusului presor;
buton de tensionare a firului;
iluminare cu LED;
functia de realizare a cusaturilor personalizate;
functia de realizare a cusaturilor in oglinda;
buton de intarire a cusaturii;
se poate controla viteza de coasere;
functia de selectare a pozitiei acului;
buton de oprire  a acului sus/jos;
genunchier;
carcasa dura;
accesorii incluse in pret: piciorus pentru butoniere, piciorus pentru surfilare, piciorus pentru monograme, piciorus pentru cusut fermoare, piciorus pentru cusaturi in zig-zag, piciorus pentru cusaturi invizibile, piciorus pentru nasturi, piciorus pentru brodat, piciorus pentru cusaturi decorative, piciorus cusaturi paralele, piciorus de ghidare pentru matlasat, piciorus mobil pentru matlasare, ghidaj de matlasat, piciorus de surfilat cu taiere concomitenta, piciorus reglabil pentru fermoare, piciorus teflon,  cutitas butoniera, bobine (4 buc), set ace, ac dublu pentru cusaturi decorative in doua culori, perie pentru curatare, dispozitiv de introducere a atei in ac, surubelnite (2 buc), capac pentru mosor (mare), capac pentru mosor (mediu), capac pentru mosor (mic), ax suplimentar pentru mosor, plasa de protectie mosor, pedala, manual de utilizare, ghid de referinta rapida, set de broderie, bobina cu ata de brodat, ridicator actionat de genunchi, foarfeca, carcasa rigida, saculet pentru accesorii, surubelnita cu cap rotund, gherghef 30cm x 13cm, gherghef 18cm x 13cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother Innov-Is F480 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother Innov-Is F480 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.