Bushnell HD Trophy Essential E3 Led

Lista de preturi

Detalii produs


Camera de monitorizare a vanatului Bushnell Trophy Essential E3 este tot ceea ce aveți nevoie pentru a realiza o fotografie perfectă.

Setați-vă cu Bushnell® Trophy Cam ™ obectivele dumneavoastră. Oferă mai multe caracteristici superioare, față de orice altă cameră din clasa ei. Cu o varietate largă de imagini statice ajustabile și setări ale camerei, care oferă câte una până la trei imagini pe declanșator sau clip video de la 5 la 60 de secunde.
Și cu un interval de declanșare reglabil de la unu la 60 de secunde, vă puteți asigura că nu pierdeți imaginea perfectă. În plus, rezoluția de 16 megapixeli, de înaltă calitate și plină de culoare setat automat pe zi / noapte, asigură imagini clare în orice moment cu un grad de eficacitate maxima! Asigură imagini până la 12 luni pe un set de baterii.
Nu e de mirare că Trophy Cam continuă să conducă industria camerelor de supraveghere.- Rezoluție 16 MP high-quality full color

- Senzor zi/noapte

- Senzor PIR ajustabil (Low/Medium/High/Auto)

- 0,3s viteza de declanșare

- Programabil interval: 1 s - 60 min.

- Multi-image mode: 1-3 imagini pe declanșare

- Durata video programambilă : 1 s - 60 s

- Temperatura de fincționare -20° C ... 60° C

- Senzorul PIR de mișcare se activează la 30m

- Funcționare până la 12 luni cu un set de baterii

- Curea ajustabilă / suportă card SD (Max 32 GB)


Rezolutie imagine: 16 MP
Display LCD: 2 inch
Tip baterii: AA
Numar baterii: 8
Rezolutie video: 1280x720p
Culoare: Gri
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bushnell HD Trophy Essential E3 Led de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Bushnell HD Trophy Essential E3 Led puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bushnell HD Trophy Essential E3 Led sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate