Bushnell Nitro 1 Mila 6x20

Lista de preturi

Detalii produs


Vânătorii experimentați sunt conștienți de faptul că un foc precis depinde de distanța exactă până la țintă. Telemetrul Bushnell® Nitro™ face parte din noua generație de telemetre ce extind raza de măsurare până la o milă (1600 m) sau chiar mai mult. Armura din polimer și stratul EXO™ Barrier de pe lentile asigură funcționarea perfectă a telemetrelor Nitro™ indiferent de condițiile meteorologice.Protecția exclusivă EXO Barrier - Cea mai nouă și mai performantă acoperire a lentilelor de la Bushnell se atașează de sticlă la nivel molecular, respingând apa, uleiul, praful și prevenind zgârieturile

Modul ARC - Ține cont de unghiul cu care măsurați distanța, oferind valori precise în cazul în care tirul trebuie efectuat fie în deal fie în vale.

Modul SCAN - Scanați peisajul și vizionați un display LCD updatat în continuu.

Modul BRUSH™ - Ignoră obiectele de peisaj - crengi, tufișuri, etc. - și oferă distanța către obiectul din planul dorit.


Potrivit pentru: Vanatoare, Observare natura
Factor de marire: 6 x
Diametru obiectiv: 20 mm
Campul de vedere: 6m@1604m m
Acoperire lentile: Multi-Coated
Sistem prisme: Roof
Culoare: Gri
Aparatori din cauciuc pentru oculare/obiectiv: Da
Continut pachet de vanzare: Husa
Greutate: 150 g
Garantie: 24 luni

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bushnell Nitro 1 Mila 6x20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Bushnell Nitro 1 Mila 6x20 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bushnell Nitro 1 Mila 6x20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate