Bushnell PowerView 10x25 Camo

Lista de preturi

Detalii produs


Bushnell are grijă de fiecare detaliu, pentru ca dumneavoastră să aveţi mereu o privire de ansamblu.

Călători, iubitori de natură şi concerte, fiţi atenţi! Seria Powerview oferă cea mai mare gamă de binocluri de calitate de la Bushnell la preţuri accesibile. Indiferent pentru ce scop, aveţi o mare varietate de puteri de mărire, stiluri şi mărimi cu acoperire antireflex completă pentru imagini luminoase.

Modelele cu mărimi standard au Insta-Focus, un sistem de focalizare care asigură o focalizare rapidă şi uşoară a obiectului în mişcare. Modelul nostru cu prisme roof de mărime mijlocie cu un diametru al obiectivului de 32mm oferă mai multă luminozitate pentru observaţii în condiţii de lumină slabă.

Caracteristici speciale ale seriei Powerview cu prisme roof:

  • prisme BK-7 pentru imagini clare
  • acoperire antireflex completă pentru cea mai ridicată transmisie a luminii şi luminozitate
  • armătură din cauciuc antialunecare care protejează împotriva şocurilor şi asigură o priză sigură
  • design modern

Cu câmpul vizual mare cu o putere de mărire de 10x acest binoclu din seria Powerview cu prisme roof compact este potrivit pentru distanţe mari.

Geanta inclusa.

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bushnell PowerView 10x25 Camo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Bushnell PowerView 10x25 Camo puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bushnell PowerView 10x25 Camo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate