Bushnell Red Dot Sight AR OPtics 1X

Lista de preturi

Detalii produs


Este prima optiune de a alege sistemul de ochire cu punct luminos.
Pentru viteză maximă de ochire și acuratețe în conditii de lumină scăzută, nu se compară nimic ca un Red Dot de la Bushnell®.
Ajustare automată a luminozitatii ; 100% rezistent la apa ; fogproof și antișoc ; cu reticul 2 M.O.A. ; intrerupere automată la acoperirea cu husa de protectie.
Un sistem optic perfect adaptat pentru situaţiile deosebite.
Precizie și fiabilitate maximă pentru a stăpâni fiecare scenariu întâlnit în teren. Au fost folosite perceptele de bază utilizat în spatele fiecărui sistem optic Bushnell - precizie optică, fiabilitate robustă și performanță fără compromis - și au fost dezvoltate mai departe pentru seria AR. Caracteristicile includ turetele pentru reglaje precise, plus reticule specifice calibrului pentru a obţine o precizie perfectă. Cu lentile acoperite complet, multi-strat pentru a obţine luminozitate incredibilă și reticul Drop Zone-223 Ballstic, cu intenţia de a obţine reglaje până la distanţe de 450 metri. Forjate dintr-o singură bucată, ultra-etanșe, lunetele Bushnell ® AR


Intensitate: 2 Moa
Lungime: 114 mm
Greutate: 278 g
Garantie: 24 luni
Altele: Compatibil cu sina weaver

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bushnell Red Dot Sight AR OPtics 1X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Bushnell Red Dot Sight AR OPtics 1X puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bushnell Red Dot Sight AR OPtics 1X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate