Carl Zeiss LUNETA CONQUEST V6 M 1,1-6X24/IR60

Lista de preturi

Detalii produs


Odată cu lansarea acestor lunete de ochire, ZEISS stabilește noi standarde în categoria celor mai bune lunete din clasa mijlocie.

Fie pentru pândă de seară în condiții de luminozitate scăzută, fie pentru vânătoare la dibuit, cu gonaci sau pentru loviturile la distanțe mari, luneta cu factor de mărire 6x impresionează în orice situație de vânătoare.

Aceste lunete combină legendara calitate ZEISS cu tehnologie de vârf, având un design robust și funcțional.

Transmisia luminoasă excelentă, de cel puțin 92%, acoperirea modernă multistrat T* și câmpul larg de vizibilitate, asigură pentru lunetele de ochire din seria ZEISS Conquest V6 o excepțională calitate și claritate a imaginii.

Un tub vopsit negru din aluminiu aeronautic, realizat dintr-o singura bucată, protejează optica și conferă lunetelor o rezistență sporită.

Un senzor de mișcare inteligent, un nou sistem de compensare a traiectoriei ASV și tehnologia LotuTec® ZEISS, creează un pachet deosebit de competitiv.

Profilul subțire și câmpul vizual mare (38m la 100m) asigură ochirea facilă și rapidă a țintelor aflate în mișcare la distanțe mici și medii.

Grosismentul maxim efectiv 6.5x este unic în această clasă. Punctul luminos este mic și strălucitor, foarte ușor de utilizat chiar și cu mânuși.

Specificatii :

Tip: Luneta arma

Factor crepuscular: 3,1 - 12,5

Greutate: 505 g

Lungime: 290 mm

Câmp vizual: 38,1 - 6,6 m@100m

Corecţie dioptrie: -3 / +2 dpt.

Diametrul cercului luminos pe ocular: 9,5 - 3,7 mm

Distanţa optimă ocular-ochi: 90 mm

Ajustare / click: 1 cm@100m

Ajustare: 0,3 m@100m

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carl Zeiss LUNETA CONQUEST V6 M 1,1-6X24/IR60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Carl Zeiss LUNETA CONQUEST V6 M 1,1-6X24/IR60 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carl Zeiss LUNETA CONQUEST V6 M 1,1-6X24/IR60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate