Celestron CGEM DX 1100

Lista de preturi

Detalii produs


Telescopul Celestron CGEM DX 1100 combina telescopul clasic Schmidt-Casegrain de 280mm diametrul oglinzii principale cu montura ecuatoriala germana CGEM DX capabila sa sustina ferm si fara vibratii telescoapele SCT pana la un diametrul de 14". Optica telescopului indeplineste minim criteriul difractiei limitate si include straturile antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina Starbright XLT.

Ca instrument vizual puteti vedea cu acest telescop toate obiectele Messier, precum si sute de obiecte NGC, Caldwell, IC, precum si planetele si Luna. Stabilitatea si precizia monturii ecuatoriale CGEM DX o fac sa fie o platforma stabila pentru astrofotografie de lunga durata si observatii vizuale. Designul monturii este ergononomic, suruburile pentru ajustarea altitudinii si azimutului fiind mari, iar cablurile de conexiune a motoarelor si electronicii sunt incorporate in interiorul monturii.

Design ergonomic - are butoane mari pentru ajustarea pe ascensie si declinatie si pentru aliniere polara.

Cablurile electrice sunt montate integral in interiorul monturii pentru a se evita accidentele in timpul miscarii monturii. Conexiunile electrice sunt cu mufe asigurate, imposibil de smuls accidental.

Inovatoare - monturile CGEM DX beneficiaza de noua procedura inovativa de aliniere polara, numita All-Star. Alinierea se face folosind orice stea - calculatorul va va asista apoi in procesul de aliniere. Montura vine si cu o veste buna pentru pasionatii de astrofotografie: corectia periodica a erorii (PEC) se realizeaza permanent.

Performanta - pentru obiecte aflate aprope de meridian (linia imaginara care uneste Polul Nord cu Polul Sud), montura va urmari excelent si dupa meridian pentru a realiza cadre continue pentru cea mai buna parte a cerului. Montura are o baza de date de peste 40.000de obiecte, 100 de obiecte pot fi programate de catre utilizator iar pentru mai mult de 200 de obiecte exista informatii suplimentare.

Managementul energiei - noul design al componentelor electronice ofera o energie constanta motoarelor care vor putea misca telescopul chiar daca intreg ansamblul nu este perfect echilibrat. Astfel, incarcand la maxim montura nu veti sacrifica urmarirea precisa sau pozitionarea exacta.

Conexiuni - porturi Autoguide si Auxiliary, mufa RJ-12 (compatibil ST-4). Telecomanda este prevazuta cu un port de comunicare RS-232 pentru conectarea la calculator.

GPS - montura este compatibila cu GPS-ul SkySync care poate fi achizitionat separat.

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron CGEM DX 1100 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Celestron CGEM DX 1100 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron CGEM DX 1100 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate