CooperVision Biomedics 1 Day Extra (180 lentile)

Biomedics 1 Day Extra sunt lentile de contact sferice zilnice, de la CooperVision, concepute pentru confortul maxim și natural al ochilor dumneavoastră, care durează pe tot parcursul zilei. Lentilele au margini foarte subțiri, care nu irită ochii și sunt foarte bine tolerate. Ceea ce le face populare printre cei care poartă pentru prima dată sau lentile lunare, este nivelul lor de confort foarte ridicat. Pentru că purtătorii de lentile nu doresc să fie limitați de îngr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


CooperVision Biomedics 1 Day Extra (180 lentile)

Biomedics 1 Day Extra sunt lentile de contact sferice zilnice, de la CooperVision, concepute pentru confortul maxim și natural al ochilor dumneavoastră, care durează pe tot parcursul zilei. Lentilele au margini foarte subțiri, care nu irită ochii și sunt foarte bine tolerate. Ceea ce le face populare printre cei care poartă pentru prima dată sau lentile lunare, este nivelul lor de confort foarte ridicat. Pentru că purtătorii de lentile nu doresc să fie limitați de îngrijirea lentilelor de contact, ei preferă modul cel mai confortabil și mai sănătos de a purta lentile de contact, optând pentru lentile zilnice. Dimineața le aplică, iar seara le aruncă. Astfel, nu au nevoie de suporturi și soluții pentru lentile. Lentilele de contact Biomedics 1 Day Extra sunt ușor nuanțate, pentru o aplicare mai ușoară. Acestea se folosesc pentru corecția miopiei și a hipermetropiei. Puteți opta, de asemenea, și pentru cutia de lentile Biomedics 1 Day Extra de 30 de lentile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CooperVision Biomedics 1 Day Extra (180 lentile) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CooperVision Biomedics 1 Day Extra (180 lentile) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.