Creed ORIGINAL SANTAL EDP 100 ml

de la 1.119,00 lei (2 magazine)
CREED - ORIGINAL SANTAL, APA DE PARFUM Original Santal este un parfum oriental lemnos unisex lansat in 2005. Spiritul regal si spiritual indian se intalnesc in Original Santal. Luand Asia drept inspiratie, Olivier si Erwin combina lemnul de santal, scortisoara feroce, vanilia calda si tonka bean.O aroma puternica potrivita pentru ocazii formale si casual. Original Santal este destinat pentru a captiva. Pregateste-te pentru complimente! ...

Descriere


Creed ORIGINAL SANTAL EDP 100 ml

CREED - ORIGINAL SANTAL, APA DE PARFUM

Original Santal este un parfum oriental lemnos unisex lansat in 2005. Spiritul regal si spiritual indian se intalnesc in Original Santal. Luand Asia drept inspiratie, Olivier si Erwin combina lemnul de santal, scortisoara feroce, vanilia calda si tonka bean.O aroma puternica potrivita pentru ocazii formale si casual. Original Santal este destinat pentru a captiva. Pregateste-te pentru complimente!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Creed ORIGINAL SANTAL EDP 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Creed ORIGINAL SANTAL EDP 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.