DJI PHANTOM 3 HARDSHELL BACKPACK

Rucsacul hardshell de la DJI este facut sa acomodeze quadcopterul DJI Phantom 3 Professional sau Advanced si accesorii(nu este compatibil cu alte modele DJI Phantom). Carcasa se inchide cu fermoar iar in interior are o banda elastica pentru a tine quadcopterul intr-o pozitie sigura atunci cand se deschide rucsacul. Pe langa Phantom 3, acesta sustine si telecomanda, pana la 3 baterii, incarcator si un set de 4 elice.  Pentru recenzii utilizatori click pe linkul urmator   bhphotovideo ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DJI PHANTOM 3 HARDSHELL BACKPACK

Rucsacul hardshell de la DJI este facut sa acomodeze quadcopterul DJI Phantom 3 Professional sau Advanced si accesorii(nu este compatibil cu alte modele DJI Phantom). Carcasa se inchide cu fermoar iar in interior are o banda elastica pentru a tine quadcopterul intr-o pozitie sigura atunci cand se deschide rucsacul. Pe langa Phantom 3, acesta sustine si telecomanda, pana la 3 baterii, incarcator si un set de 4 elice.  Pentru recenzii utilizatori click pe linkul urmator   bhphotovideo.com Material: Interior: EPP; Exterior: ABS; Dimensiuni: 31.8 x 44.7 x 22.9 cm; Greutate rucsac: 1.6kg; Greutate maxima rucsac plin: 10kg. Rucsac DJI Phantom 3 (Hardshell)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI PHANTOM 3 HARDSHELL BACKPACK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI PHANTOM 3 HARDSHELL BACKPACK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.