Einhell GC-AW 6334

Lista de preturi

Detalii produs


HIDROFOR AUTOMAT GC-AW 6333

  • Debitmetru electronic cu led indicator
  • Functie automata
  • Orificiu mare de umplere
  • Prefiltru cu supapa de sens incorporata
  • Protectie electronica impotriva functionarii pe uscat
  • Surub pentru scurgerea apei
  • Racord de admisie facut din alama
  • Racord de presiune facut din plastic
  • Maner de transport util
  • Carcasa pompa de calitate superioara, facuta din plastic


Descriere produs:

Hidroforul automat GC-AW 6333 este un ajutor eficient si fiabil, care permite pomparea apei curate la cerere si cu economie de energie din rezervoare, fantani si camine pentru a fi utilizata in sisteme de irigare sau ca apa de exploatare.
Debitmetrul sau electronic cu led indicator si functie automata porneste si opreste automat pompa atunci cand este necesara apa.
Cu un motor puternic, de 630 W, acest hidrofor atinge o viteza de pompare de pana la 3,300 litri de apa pe ora, de la o adancime maxima de 8 m.
Aceasta este atinsa cu o presiune de pompare de maxim 3.6 bari, care este egala cu o inaltime maxima de refulare a pompei de 36 de metri.
Hidroforul automat are un prefiltru cu supapa anti-retur incorporata, care imbunatateste calitatea apei si, deci, impiedica patrunderea impuritatilor in pompa.
Aparatul are si o functie electronica incorporata de protectie la functionarea pe uscat, care ofera o protectie activa impotriva supraincalzirii daca colectorul de apa pompata se defecteaza.
Pentru umplere usoara, pompa de apa este prevazuta cu o deschidere mare de umplere cu apa, iar reziduala este golita cu ajutorul unui surub de scurgere, usor de manevrat.
Racordul metalic de absorbtie si racordul de presiune facut din plastic, plus carcasa robusta a pompei facuta din plastic, sunt de o calitate deosebita pentru o durata de functionare mare.
Manerul util de transport permite transportarea cu usurinta a hidroforului automat pentru ca acesta sa fie pregatit oricand este necesar.Date tehnice:

Alimentare: 230 V 50 Hz
Putere: 630 W
Capacitate maxima: 3300 L/h
Inaltime maxima: 36 m
Presiune max.: 3.6 bar
Inaltime maxima de aspiratie: 8 m
Tempreratura apa max.: 35 °C
Conexiune absorbtie: 42mm (R11/4 AG)
Conexiune presiune: 33,3mm (R1 IG)
Cablu alimentare: 1.5 m H07RN-F

Date logistice:

Lungime: 475 mm
Latime: 260 mm
Inaltime: 360 mm
Greutate bruta per produs: 9.73 kg
Greutate produs: 7.75 kg

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Einhell GC-AW 6334 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Einhell GC-AW 6334 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Einhell GC-AW 6334 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate