Electro Admon Incubator cu intoarcere simultana IO-103

219,00 lei (1 magazin)
Acest incubator electric IO-103 pentru oua face parte din seria IO-103 de incubatoare cu intoarcere simultana. Acest incubator se evidentiaza prin uniformizarea ideala a temperaturii. Este dotat cu un capac transparent pentru supravegherea puilor nou iesiti din ou si control automat al temperaturii de incubare. Informatii despre incubator: Tensiune de alimentare: 230 Vac; Putere maxima: 100 W; Dimensiuni: Ø 48 x 25 cm; Capacitate: 51 oua gaina; Regulator ...

Descriere


Electro Admon Incubator cu intoarcere simultana IO-103

Acest incubator electric IO-103 pentru oua face parte din seria IO-103 de incubatoare cu intoarcere simultana.


Acest incubator se evidentiaza prin uniformizarea ideala a temperaturii. Este dotat cu un capac transparent pentru supravegherea puilor nou iesiti din ou si control automat al temperaturii de incubare.

Informatii despre incubator:


Tensiune de alimentare: 230 Vac;

Putere maxima: 100 W;

Dimensiuni: Ø 48 x 25 cm;

Capacitate: 51 oua gaina;

Regulator automat de temperatura: temperatura reglata din fabrica;

Intoarcerea oualor: simultana;

Afisaj temperatura: Nu;

Afisaj umiditate: Nu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electro Admon Incubator cu intoarcere simultana IO-103 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electro Admon Incubator cu intoarcere simultana IO-103 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.