F. Kammermeyer Oceano 190 Black

Lista de preturi

Detalii produsProdusul este disponibil si in varianta cu sticla de culoare neagra sau cu corpul din INOX.

Falmec Oceano cu tehnologia E.Ion System.

Falmec Oceano este o hota cu un design minimalist contemporan, care combina eleganta si nivelul ridicat de performanta in reducerea mirosurilor si a purificarii ambientului, multumita sistemului E.ion.

Oceano este o hota care functioneaza in baza principiului de recirculare si purificare a aerului, nefiind necesara conectarea la exterior prin diverse tubulaturi, coturi, etc. 
Utilizarea unei hote in recirculare permite mentinerea temperaturii interioare la acelasi nivel, nefiind necesar ca prin evacuarea unui volum de aer sa fie introdus aer proaspat din exterior la o temperatura diferita fata de cea din interior, economia de energie obtinuta fiind substantiala.

Evacuarea se face pe toata lungimea hotei, ideala pentru suprafete mari.
E.ion Systems - Tehnologie de ionizare bipolara controlata
Ionii generati prin tehnologia E.ion System restabilesc echilibrul sarcinilor electronice si neutralizeaza toti poluantii din aer, cum ar fi: bacterii, virusuri, particule de praf, polen, spori, mirosuri, fum, etc., purificand aerul si  reducand  mirosul cu pana la 70-95%.

Dimensiuni (mm):
De ce aceasta hota FALMEC?

E.ion System -
functia de ionizare a aerului poate fi activata independent de functia de eliminare a mirosurilor provocate de prepararea produselor alimentare sau de gatit, in scopul de a obtine o curatare si igienizare a mediului ambiental. Aerul este curat si sanatos, fara a utiliza substante chimice sau tehnologia UV.
Folosirea tehnologiei de ionizare bipolara controlata nu implica raspandirea de ozon in mediul ambiental.

Aspiratie perimetrala - Aceasta caracteristica presupune ca aerul este aspirat prin fantele special prevazute, fara ca filtrele de grasime sa fie vizibile, acestea fiind mascate de un capac fabricat din sticla tratata termic.

Senzor de calitate a aerului - detecteaza prezenta compusilor organici volatili (VOC), a gazelor mirositoare, a fumului de tigara, a amoniacului si a altor impuritati care sunt in aer, indicand calitatea acestuia. Aceste informatii sunt indicate de culoarea frunzei, care se schimba treptat de la galben la verde, in functie de imbunatatirea calitatii aerului. Modul automat al senzorului presupune ca, in momentul in care detecteaza o deteriorare a calitatii aerului, hota activeaza functia de purificare si igienizare pentru a restabili echilibrul initial.

Functia Timer - Dupa activare, aceasta functie permite hotei sa mai functioneze timp de 15 minute.

Filtru combinat Carbon.Zeo - Utilizarea combinata a carbonului si a zeolitului intr-un singur sistem de filtrare, asigura o filtrare excelenta si sporeste capacitatea de purificare a aerului prin intermediul Tehnologiei E.ion System.
Filtrul Carbon.Zeo nu necesita o intretinere speciala. Regenerarea acestuia se realizeaza o data la 2 ani, prin introducerea in cuptorul cu microunde la o temperatura de 200 gr.C pentru 2 ore si se inlocuieste o data la 4 ani.

Reducerea mirosului cu peste 70% - S-au efectuat studii in Laboratoarele de Olfactometrie Dinamica (LOD), organism de analiza si cercetare al Universitatii din Udine si Milano, in conformitate cu UNI 13725:2004 si s-a constatat ca utilizarea sistemului de ionizare permite o diminuare intre 70-95% a mirosului.

Nu necesita racordare la exterior - Instalarea usoara a hotei, fara sa fi nevoie de racordare la exterior, face ca pierderile de caldura din timpul iernii sau a aerului rece in timpul verii, sa fie inexistente, astfel costurile energiei electrice se reduc semnificativ.

Avantajele utilizarii unei hote cu Tehnologie E.ion System:
- nu necesita racordare la exterior
- costurile de instalare sunt reduse
- impact estetic
- nicio emisie a aerului din interior spre exterior

Garantie 5 ani -  FALMEC - este o companie italiana cu o experienta de 30 de ani in conceperea si fabricarea hotelor de bucatarie la cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce face ca produsele realizate sa beneficieze de o perioada de garantie mult peste cea oferita de ceilalti producatori.

Falmec - Just cookerhoods - FALMEC produce NUMAI hote de bucatarie, specializarea in acest domeniu este un argument esential pentru a opta pentru un produs garantat de un fabricant cu experienta in acest domeniu.

Eficienta si calitatea executiei - Toate etapele de ansamblare si testare a sigurantei si eficientei sunt efectuate in laboratoarele FALMEC. Imbinarile dintre diversele parti componente sunt impecabile.

Instalare - Produsele FALMEC sunt concepute pentru a putea fi instalate cu maxima usurinta.

Intretinere - Hotele FALMEC sunt usor de intretinut, filtrele de grasimi pot fi extrase cu rapiditate. FALMEC acorda o atentie sporita sigurantei in exploatare, astfel ca, pe durata extractiei filtrelor sau a curatirii partilor interioare ale hotei, nu exista riscul ranirii ca urmare a contactului cu partile componente ale hotei, deoarece acestea sunt finisate cu mare atentie; de asemenea nu exista pericolul electrocutarii, cablurile electrice fiind pozitionate in afara zonei de executare a intretinerii.

FALMEC made in Italy - Hotele FALMEC sunt fabricate integral in Italia. Concepute si fabricate integral in Italia, hotele FALMEC sunt realizate folosind tehnologii moderne, linii de productie robotizate, pentru a garanta un standard ridicat de calitate. De la taierea otelului cu ajutorul laserului, la indoirea automatizata, de la sudura la vopsire si pana la ansamblarea finala a motoarelor si a sistemului electronic, fiecare etapa este realizata cu maxima atentie.

FALMEC imbina in mod profesionist functionalitatea, performanta, durata in timp si asigura un mediu ambiental curat, fara mirosuri si vapori.
Cu un design rafinat, ce completeaza mobilierul din bucatarie intr-o forma eleganta, cu tendintele unui stil contemporan, hotele Falmec reprezinta rezultatul pasiunii pentru calitate si perfectiune a celor care le proiecteaza.

Eficienta si calitate - Toate etapele de ansamblare si testare a sigurantei si eficientei sunt efectuate in laboratoarele FALMEC.

Motoarele FALMEC sunt certificate de IMQ si CE - FALMEC colaboreaza cu ingineri specializati in dinamica fluxului de aer, in scopul de a optimiza atat capacitatea de extractie, cat si presiunea disponibila. 

Website producator: Falmec
Falmec RomaniaTaxa verde: 4.2
Aspiratie perimetrala: Da
Timer: Da
Nivel de zgomot dB(A): -
Iluminare ambientala: Da
Control full touch screen: Da
Tip lampa: LED
Tip filtru de carbon: CARBON.ZEO
Inaltime hota (mm): 725
Dimensiuni(mm): Lungime:1.905mm / Adancime: 375mm
Iluminare: Da
Numar motoare: 2x400 mc/h
Numar trepte de viteza: 3+ boost
Tip filtre metalice: TOP 235x245 mm
Culoare: Negru
Filtru de carbon inclus: Da, Carbon.ZEO
Debit de aer maxim (mc/h): 800
Fabricat in: Italia
Greutate neta (kg): 79
Serie: Oceano
Lungime (mm): 1.905mm
Nivel de zgomot masurat conform: I.E.C.60704-2-13
Putere lampa (W): 2x38
Marca produs: FALMEC
Putere consumata W: 280W
Tip hota: Insula
Material: Sticla securizata
Diametru racord (mm): 120
Garantie: 5 ANI
Greutate: 0
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul F. Kammermeyer Oceano 190 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru F. Kammermeyer Oceano 190 Black puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru F. Kammermeyer Oceano 190 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate