Trotineta electrica Freewheel Rider Fun (Negru)

  AUTONOMIE SI VITEZA   Sigura si utila FreeWheel Rider Fun iti aduce momente pline de adrenalina, beneficiind de un motor  cu o putere de 350W si o autonomie de 12Km. Sistemul de suspensie si placa solida  iti ofera o experenta uimitoare.         AFISARE ELECTRONICA   Controleazati viteza FreeWheel Rider Fun beneficiaza de un afisaj electronic instant avand optiunea de a modifica treptele de viteza, modu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Freewheel Rider Fun (Negru)

 

AUTONOMIE SI VITEZA
 
Sigura si utila FreeWheel Rider Fun iti aduce momente pline de adrenalina, beneficiind de un motor  cu o putere de 350W si o autonomie de 12Km. Sistemul de suspensie si placa solida  iti ofera o experenta uimitoare.  
 
 
 
AFISARE ELECTRONICA
 
Controleazati viteza FreeWheel Rider Fun beneficiaza de un afisaj electronic instant avand optiunea de a modifica treptele de viteza, modul de afisare si pornit sau oprit trotieta direct din cele trei butoane digitale.
 
 
 
PLIERE RAPIDA
 
Simplu si usor FreeWheel Rider Fun beneficiaza de un sistem de pliere rapida, prin simpla apasare a clapetei trotienta electrica se va plia in mai putin de cateva secunde fiind pregatita pentru orice oportunitate.
 
 
 
SIMTE-TE IN SIGURANTA
 
FreeWheel Rider Fun este mereu pregatita oricarei situatii beneficiind de un sistem de iluminare LED pe  fata. FreeWheel Rider Fun are doua sisteme de franare unul electric actionat din maneta de pe ghidon si altul manual prin apasarea aparatoarei, ambele fiind asistate de  un stop LED ce iti  asigura faptul ca actiunile tale sunt  observate. 

5949023221960

Caracteristici Tehnice
Tip ProdusTrotineta electrica
PentruAdulti
PliabilaDa
Putere motor (W)350
Viteza maxima (Km/h)22
Autonomie maxima (Km)12
Tip ScaunFara Scaun
LuminaDa
Material cadruAluminiu
Roti (inch)6.5
FraneDa
Timp incarcare (min)180 - 300
Tensiune alimentare (V/Hz)36V
Caracteristici generale
Greutate maxim suportata (Kg)120
Greutate vehicul (Kg)10.9
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Freewheel Rider Fun (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Freewheel Rider Fun (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.