Fuji instax SQUARE SQ6 Pearl White

Instax SQUARE SQ6 de la Fujifilm este primul aparat de fotografiat analogic care accepta filmul instax SQUARE, SQ6 este o camera de filmat simpla si distractiva, care produce 2,4 x 2,4 de tiparire patrate. Designul elegant si elegant al camerei incorporeaza un obiectiv Fujinon 65,75mm f 12,6, care ofera o zona cu trei zone focus, cu o distanta minima de focalizare de 11,8 . O oglinda mica selfie este incorporata in partea din fata a designului lentilei pentru compunerea exacta a ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Fuji instax SQUARE SQ6 Pearl White

Instax SQUARE SQ6 de la Fujifilm este primul aparat de fotografiat analogic care accepta filmul instax SQUARE, SQ6 este o camera de filmat simpla si distractiva, care produce 2,4 x 2,4 de tiparire patrate. Designul elegant si elegant al camerei incorporeaza un obiectiv Fujinon 65,75mm f 12,6, care ofera o zona cu trei zone focus, cu o distanta minima de focalizare de 11,8 . O oglinda mica selfie este incorporata in partea din fata a designului lentilei pentru compunerea exacta a autoportretelor si un mod dedicat Selfie poate fi utilizat pentru a optimiza focalizarea si expunerea. Designul camerei foto are, de asemenea, un vizor optic cu un punct central pentru compunerea precisa a imaginilor. De asemenea, este inclus un blit incorporat, pentru iluminarea scenelor in conditii de iluminare scazuta si geluri flash colorate trei culori-portocaliu, violet si verde-sunt incluse pentru adaugarea unei spatii creative de culoare subiectilor dumneavoastra. Controlul automat al expunerii tine cont de conditiile de iluminare ambientala pentru a asigura o setare adecvata a expunerii, un mod Lumina Intuneric va permite sa aplicati compensarea expunerii de + - 2 3, iar un mod creativ dublu de expunere va permite sa amestecati doua expuneri pe acelasi cadru .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fuji instax SQUARE SQ6 Pearl White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fuji instax SQUARE SQ6 Pearl White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.