Gioteck Set Controller Joy Con Jc 20 Verde Roz Nintendo Switch

Set Controller Gioteck Joy Con Jc 20 Verde Roz Nintendo Switch Set Controller Gioteck Joy Con JC 20 Verde Roz Nintendo Switch este un produs lansat de Gioteck la data de 10.06.2019 Controloarele wireless Joy-Con  JC 20  pentru Nintendo Switch va vor oferi o noua experienta de gaming inedita. Acestea sunt dotate si special concepute pentru un mod mai versatil de joc. Sa inceapa distractia! Caracteristici Produs oficial licentiat Varsta minima recomandata: 3 a ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gioteck Set Controller Joy Con Jc 20 Verde Roz Nintendo Switch

Set Controller Gioteck Joy Con Jc 20 Verde Roz Nintendo Switch Set Controller Gioteck Joy Con JC 20 Verde Roz Nintendo Switch este un produs lansat de Gioteck la data de 10.06.2019

Controloarele wireless Joy-Con JC 20 pentru Nintendo Switch va vor oferi o noua experienta de gaming inedita. Acestea sunt dotate si special concepute pentru un mod mai versatil de joc.

Sa inceapa distractia!
Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
  • Includ functii de vibratii si miscare
  • Pachetul include cablu de incarcare USB-C, adaptor pentru gamepad, manual de instructiuni si control joy-con (stanga si dreapta)
  • Durata de viata a bateriei de 12 ore de joc
  • Fara fir prin Bluetooth
Set Controller Gioteck Joy Con Jc 20 Verde Roz Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gioteck Set Controller Joy Con Jc 20 Verde Roz Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gioteck Set Controller Joy Con Jc 20 Verde Roz Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.