Godox GODOX A1

Lista de preturi

Detalii produs


Godox A1 este un blit pentru telefoane mobile si un declansator de blituri pe sistem 2.4GHz, astfel ca aveti posibilitatea de a controla alte blituri.

Dispune de o lampa modelatoare de 1W si ofera o putere de 8W. Puteti regla puterea in 5 trepte (de la 1/1 la 1/16). Multumita transmitatorului integrat, puteti controla alte blituri prin intermediul aplicatiei pentru smartphone.

Cu Godox A1 puteti surprinde fotografii luminate profesional, chiar daca acestea sunt facute cu camera telefonului. Blitul poate oferi lumina si prin intermediul LED-urilor, pentru momentele cand aveti nevoie de lumina suplimentara. Poate fi declansat prin intermediul telefonului.

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Godox GODOX A1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Godox GODOX A1 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Godox GODOX A1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate