GoPRO Floaty BackDoor - Dispozitiv Plutire pentru Hero AFLTY-004

de la 14,78 lei (2 magazine)
-  va face camera dvs. GoPro Hero sa pluteasca in apa. Usor de reperat pe mare, se va dovedi extrem de util celor care practica sporturi acvatice, surf, skyjet, scufundari etc., impiedicand scufundarea si implicit pierderea camerei in cazul in care de exemplu o scapati din mana, o loviti sau desfaceti accidental prinderea etc. Camera va pluti chiar daca este folosita impreuna cu aceste accesorii: • GoPro Handler • GoPro Hand grip 3-Way (fara bratul de extensie) &bul ...

Descriere


GoPRO Floaty BackDoor - Dispozitiv Plutire pentru Hero AFLTY-004

- va face camera dvs. GoPro Hero sa pluteasca in apa. Usor de reperat pe mare, se va dovedi extrem de util celor care practica sporturi acvatice, surf, skyjet, scufundari etc., impiedicand scufundarea si implicit pierderea camerei in cazul in care de exemplu o scapati din mana, o loviti sau desfaceti accidental prinderea etc.

Camera va pluti chiar daca este folosita impreuna cu aceste accesorii:
• GoPro Handler
• GoPro Hand grip 3-Way (fara bratul de extensie)
• GoPro Gooseneck

• Instalarea dispozitivului de plutire se face extrem de usor - fiind prevazut cu un puternic adeziv 3M il puteti atasa direct pe usita din spate a carcasei waterproof, sau il puteti atasa pe usita suplimentara inclusa in pachet si la nevoie doar schimbati usita carcasei.

• Compatibil cu Hero5, Hero4, Hero3, Hero3+, Hero2, HD Hero

*Nota: dispozitivul de plutire nu poate sustine greutatea ventuzei GoPro, prindere care de altfel nu este recomandata in sporturile nautice! De asemenea, nu poate suporta greutatea produsului GoPro BacPac impreuna cu camerele video Hero4, Hero3, Hero3+. HD Hero si HD Hero2 impreuna cu BacPac vor pluti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GoPRO Floaty BackDoor - Dispozitiv Plutire pentru Hero AFLTY-004 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GoPRO Floaty BackDoor - Dispozitiv Plutire pentru Hero AFLTY-004 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.