HSM Securio P36i 1.9x15mm cu unitate CD 1852121C

Distrugator de documente HSM SECURIO P36i Clasa superioara, distrugerea datelor profesional! Acest distrugator de documente impresioneaza cu conceptul inovator IntelligentDrive avand un ecran tactil incorporat. Perfect pentru grupuri mari de lucru de pana la 15 persoane. Fabricat in Germania Materialele de inalta calitate si garantia calitatii HSM "Made in Germany" garanteaza ca beneficiati de o masina sigura si durabila si de o garantie de 3 ani. Cutite de taiere din otel cu ga ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


HSM Securio P36i 1.9x15mm cu unitate CD 1852121C

Distrugator de documente HSM SECURIO P36i
Clasa superioara, distrugerea datelor profesional! Acest distrugator de documente impresioneaza cu conceptul inovator IntelligentDrive avand un ecran tactil incorporat. Perfect pentru grupuri mari de lucru de pana la 15 persoane.

Fabricat in Germania
Materialele de inalta calitate si garantia calitatii HSM "Made in Germany" garanteaza ca beneficiati de o masina sigura si durabila si de o garantie de 3 ani.

Cutite de taiere din otel cu garantie pe viata
Cutitele de taiere din otel calit, cu garantie pe viata, pot face fata cu usurinta capselor si agrafelor si garanteaza durabilitatea lor.

Mod antiblocare hartie
Alimentarea cu hartie cu protectie la suprasarcina reduce blocajele de hartie si sustine cantitatea mare de hartie alimentata.

Fara consum de energie in standby
In starea de standby, nu consuma absolut deloc energie electrica.

Mod silentios
Modul silentios de functionare minimizeaza dezvoltarea zgomotului la locul de munca, ceea ce reprezinta un aspect important pentru personalul dvs.


Inaltime: 1020 mm

Latime: 550 mm

Adancime: 580 mm

Greutate: 74 kg

Tip taiere: Particule

Volum container: 145 L

Nivel securitate (DIN66399): P5

Capacitate taiere maxima: 18 coli

Viteza taiere: 85 mm/s

Materiale distruse: Agrafe

Materiale distruse: Carduri

Materiale distruse: Hartie

Culoare: Alb

Garantie: 36 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HSM Securio P36i 1.9x15mm cu unitate CD 1852121C de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HSM Securio P36i 1.9x15mm cu unitate CD 1852121C sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.