JJRC Drona H12C

H12C este o dronă special concepută pentru a surprinde cadre din aer. Cu o performanţă aeriană puternică, se adaugă şi tehnologia de spectru 2,4 G, având o capacitate de control mult mai precisă. Minidrona poate fi controlată de la o distanţă de până la 300 de metri. Construcţia este făcută pe 6 axe giroscopice, oferind o stabilitate foarte bună în aer. Aeronava este dotată cu o cameră Full HD de 5.0 megapixeli cu o rezoluţie video 1920x1080p, dar şi cu o cali ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


JJRC Drona H12C

H12C este o dronă special concepută pentru a surprinde cadre din aer. Cu o performanţă aeriană puternică, se adaugă şi tehnologia de spectru 2,4 G, având o capacitate de control mult mai precisă. Minidrona poate fi controlată de la o distanţă de până la 300 de metri. Construcţia este făcută pe 6 axe giroscopice, oferind o stabilitate foarte bună în aer.

Aeronava este dotată cu o cameră Full HD de 5.0 megapixeli cu o rezoluţie video 1920x1080p, dar şi cu o calitate foto foarte bună, întrucât se pot capta cadre de excepţie în aer. Deţinând un chip inteligent, aparatul are o fiabilitate extraordinară, având posibilitatea de a se rostogoli 360 de grade fără nicio problemă.

Dotată cu o baterie de 3.7V 700mAh, H12C are posibilitatea de a zbura până la 8 minute, timpul de încărcare fiind de aproximativ 2 ore.

JJRC au ales pentru modelul H12C să adopte un design foarte simplu, dar în acelaşi timp foarte elegant, construit din plastic ABS. Având dimensiuni mici de 31.0 x 31.0 x 8.5 cm şi 4 motoare, drona are o stabilitate foarte bună în aer, modul de zbor devenind astfel mult mai uşor şi mai sigur.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JJRC Drona H12C de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JJRC Drona H12C sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.