KUNST Set tabla de sticla, 40 x 60 cm, Albastru

Set tabla de sticla Kunst, 40 x 60 cm, albastru. Se poate monta pe un perete de orice culoare cu ajutorul unui sistem de prindere in cele 4 colturi (accesorii de prindere incluse). Specificatii: Buretele magnetic si magnetii sunt extrastrong; Markerul se poate pastra si in suportul special aflat pe spatele buretelui; Dimensiune: 40 x 60 cm; Culoare: Albastru. Setul contine: 1 burete fixat pe un suport magnetic, 3 magneti rotunzi, un marker pentru tabla si o t ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


KUNST Set tabla de sticla, 40 x 60 cm, Albastru

Set tabla de sticla Kunst, 40 x 60 cm, albastru. Se poate monta pe un perete de orice culoare cu ajutorul unui sistem de prindere in cele 4 colturi (accesorii de prindere incluse).

Specificatii:


Buretele magnetic si magnetii sunt extrastrong;

Markerul se poate pastra si in suportul special aflat pe spatele buretelui;

Dimensiune: 40 x 60 cm;

Culoare: Albastru.

Setul contine: 1 burete fixat pe un suport magnetic, 3 magneti rotunzi, un marker pentru tabla si o tabla magnetica din sticla cu partea din spate metalica care asigura lizibilitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KUNST Set tabla de sticla, 40 x 60 cm, Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KUNST Set tabla de sticla, 40 x 60 cm, Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.