Levenhuk Microscop LabZZ M3

de la 380,06 lei (2 magazine)
Microscopul Levenhuk LabZZ M3 are tot ceea ce-si poate dori un tanar pasionat de stiinta, sunt incluse peste 100 de accesorii! Preparate, lamele din sticla, unelte pentru pregatirea preparatelor, materiale pentru experimente, totul pentru biologii incepatori sau chimistii ce pot sa-si demonstreze talentul stiintific.  Utilizand ocularul proiector, puteti arata imaginile obtinute si prietenilor sau familiei. Tot ce trebuie este sa asezati telescopul intr-o camera intunecata si sa di ...

Descriere


Levenhuk Microscop LabZZ M3

Microscopul Levenhuk LabZZ M3 are tot ceea ce-si poate dori un tanar pasionat de stiinta, sunt incluse peste 100 de accesorii! Preparate, lamele din sticla, unelte pentru pregatirea preparatelor, materiale pentru experimente, totul pentru biologii incepatori sau chimistii ce pot sa-si demonstreze talentul stiintific. 

Utilizand ocularul proiector, puteti arata imaginile obtinute si prietenilor sau familiei. Tot ce trebuie este sa asezati telescopul intr-o camera intunecata si sa directionati proiectorul catre un perete sau foaie de hartie.

Un alt avantaj al acestui microscop este kitul foarte bogat, multe accesorii utile si preparatele incluse. Toate acestea vor permite copiilor sa isi transforme camera intr-un laborator stiintific.

Microscopul produce diferite puteri de marire, intre 300x-1200x. Acestea se pot schimba usor fara sa fie nevoie sa intrerupeti observatiile, tot ce trebuie sa faceti este sa rotiti turela. Iluminarea se face din partea inferioara, ceea ce inseamna ca puteti face observatii la specimene transparente. Iluminarea se face cu baterii (nu sunt incluse). Daca lumina exterioara este suficienta, puteti folosi oglinda inclusa pentru iluminarea probelor.

Corpul din metal prelungeste durata de utilizare a microscopuui. Kitul include si o geanta durabila pentru pastrarea tuturor accesoriilor.

Caracteristici:

- microscop pentru copii

- ocular cu proiectie

- putere de marire pana la 1200x

- kit cu 100 accesorii pentru experimente stiitifice

- corp solid din metal

- geanta din plastic pentru depozitare

Kitul include:

- microscop

- proiector

- ocular

- preparate (5buc.)

- lame pentru microscop (18 buc.)

- lamele pentru acoperire (36 buc.)

- etichete (18 buc.)

- flacon cu colorant (2 buc.)

- flacon gol (4 buc.)

- lupa

- bisturiu

- spatula

- forceps

- tija de agitare

- flacon cu capac pentru teste

- vas Petri

- pipeta

- vas gradat

- bec de rezerva

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Levenhuk Microscop LabZZ M3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Levenhuk Microscop LabZZ M3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.