Minox Red Dot RV 1

1.450,99 lei (1 magazin)
Cu RV1, Minox aduce pe piata un dispozitiv de ochire virtual cu design tubular, ideal pentru vanatoarea la goana de toamna si ofera cea mai mare rapiditate la ochire. Punctul mare iluminat de 2 MOA este clar si delimitat (posibil diferit pentru persoanele cu astigmatism) si permite tragatorului sa tinteasca mai repede si sa-l foloseasca in orice situatie la goana. Cu ajutorul unei rotite , intensitatea punctului luminos poate fi reglata in 12 trepte. Setari de iluminare: 12 nivelu ...

Descriere


Minox Red Dot RV 1

Cu RV1, Minox aduce pe piata un dispozitiv de ochire virtual cu design tubular, ideal pentru vanatoarea la goana de toamna si ofera cea mai mare rapiditate la ochire. Punctul mare iluminat de 2 MOA este clar si delimitat (posibil diferit pentru persoanele cu astigmatism) si permite tragatorului sa tinteasca mai repede si sa-l foloseasca in orice situatie la goana. Cu ajutorul unei rotite , intensitatea punctului luminos poate fi reglata in 12 trepte.

Setari de iluminare

12 niveluri de iluminare , 0 = oprit,

1-3 = niveluri de vedere nocturna,

4-10 = niveluri de vizibilitate pe zi,

11 = vizibilitate extra-luminoasa in timpul zilei



Datorita tehnologiei inovatoare cu LED-uri, durata de viata a bateriei la luminozitate medie este de pana la 50.000 de ore!


Minox RV1 este fabricat din aluminiu de inalta rezistenta, rezistent la apa conform IPX7 si este echipat cu husa de protectie din neopren.



Continut pachet

1 x dispozitiv vedere cu punct rosu

1 x instrument de asamblare si reglare

1 x protectie din neopren

1 x baterie tip CR 2032, 3 volti

1 x carpa de curatat obiectiv

1 x manual de instructiuni

Culoarea punctuluirosu
Tiptubular
Reticulpunct
Montaremontare cu surub, montare Picatinny
Dimensiunea punctului2 MOA
Intensitate2 Moa
Lungime64 mm
Greutate96 g
Garantie24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Minox Red Dot RV 1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Minox Red Dot RV 1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.