Nacon Playstation 4 Revolution Pro V2

Lista de preturi

Detalii produs


Controller Nacon Sony Playstation 4 Revolution Pro V2
Controller NACON Sony PlayStation 4 Revolution PRO V2 este un produs lansat de Nacon la data de 06.06.2017.

Imaginati-va un nou controler care va duce jocurile PS4 la nivelul urmator. Imaginati-va ca puteti accesa capabilitatile dezvaluite ale PS4 si puteti schimba regulile! Mutati mai repede, trageti mai repede si ajungeti mai departe ... deveniti cel mai puternic!

Pro Controller 2 va include, printre alte caracteristici noi, configurarea manuala a celor patru butoane de comanda rapida - pentru ajustari instantanee, personalizarea stick-ului stang si posibilitatea de a seta pad-ul directional cu 4 sau 8 directii.


Caracteristici:

- Un nou software imbunatatit pentru personalizare
- Software compatibil cu sistemele Mac OS X 10.11 (El Capitan) /10.12 (Sierra)
- O noua personalizare a butoanelor
- Posibilitatea de a seta pad-ul in 4 sau 8 directii
- Configurarea manuala a comenzilor rapide M1 / M2 / M3 / M4 pe modul de control PS4 (TM)
- In plus fata de caracteristicile de mai sus, Revolution Pro Controller 2 este complet compatibil cu PC si echipat cu o noua conexiune USB tip-Cwired pentru o utilizare mai simpla si mai sigura a controlerului.
Controller Nacon Sony Playstation 4 Revolution Pro V2

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nacon Playstation 4 Revolution Pro V2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Nacon Playstation 4 Revolution Pro V2 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nacon Playstation 4 Revolution Pro V2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2020
Politica de confidentialitate