Nobo Tabla Nano Clean Widescreen 55

491,29 lei (1 magazin)
Formatul Widescreen pentru tablele Nobo Nano Clean™ cu ramă subțire și discretă care maximizează spațiul de scris. Tăvița pentru instrumentele de scris, ce se situează sub tablă, fără ca aceasta să invadeze spațiul de scris. Sistemul de instalare InvisaMount™ facilitează instalarea, mecanismul fiind camuflat în spatele tablei. Suprafața magnetică din oțel emailat oferă un nivel de ștergere superior, pentru uz frecvent. Dimensiuni 1220x690 mm. Înconjurat d ...

Descriere


Nobo Tabla Nano Clean Widescreen 55

Formatul Widescreen pentru tablele Nobo Nano Clean™ cu ramă subțire și discretă care maximizează spațiul de scris. Tăvița pentru instrumentele de scris, ce se situează sub tablă, fără ca aceasta să invadeze spațiul de scris.

Sistemul de instalare InvisaMount™ facilitează instalarea, mecanismul fiind camuflat în spatele tablei. Suprafața magnetică din oțel emailat oferă un nivel de ștergere superior, pentru uz frecvent. Dimensiuni 1220x690 mm.

Înconjurat de o ramă discretă și subțire, ce maximizează spațiul de scris de pe tablă

Sistemul InvisaMount™ facilitează procesul de instalare, modul de prindere fiind camuflat în spatele tablei.

Tăvița pentru instrumentele de scris, ce se situează sub tablă, fără ca aceasta să invadeze spațiul de scris.

Include Marker Nobo cu capăt special pentru ștergere

Formatul widescreen oferă mai mult spațiu de scris, în comparație cu tablele clasice, unde spațiul din partea de sus și din partea de jos rămâne nefolosit

15 ani garanție pentru suprafață

Cod 1905298
Culoare Alb
Dimensiuni 1229 x 698 x 15
Greutate 8,5

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nobo Tabla Nano Clean Widescreen 55 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nobo Tabla Nano Clean Widescreen 55 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.