Office Dosar cartonat cu sina A4 verde 15012827

Dosar cu sina, util si indispensabil pentru organizarea si arhivarea documentelor de la birou, de la scoala sau a diferitelor proiecte de acasa. Dosarul, produs in Germania, este confectionat din carton de foarte buna calitate, de culoare verde. Dosarul este prevazut cu o alonja metalica pentru indosarierea documentelor. Ambalare: 100 bucati/set. Unitate de vanzare: bucata. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Office Dosar cartonat cu sina A4 verde 15012827

Dosar cu sina, util si indispensabil pentru organizarea si arhivarea documentelor de la birou, de la scoala sau a diferitelor proiecte de acasa. Dosarul, produs in Germania, este confectionat din carton de foarte buna calitate, de culoare verde. Dosarul este prevazut cu o alonja metalica pentru indosarierea documentelor. Ambalare: 100 bucati/set. Unitate de vanzare: bucata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Office Dosar cartonat cu sina A4 verde 15012827 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Office Dosar cartonat cu sina A4 verde 15012827 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.