Olympus Bundle kit Reportofon VN-541PC 4GB microfon extern ME52W uni-directional

Lista de preturi

Detalii produs


Descriere Olympus VN-541PC 4GB microfon extern
Construit pentru dictare instantanee.

Pur si simplu glisati comutatorul REC - reportofonul incepe instantaneu sa inregistreze chiar si atunci cand aparatul este oprit. Comutatorul este localizat in partea frontala a reportofonului, permitand astfel operarea. Niciodata nu veti rata o conversatie
   
Setari optimizate pentru inregistrari vocale personalizate.

Asigurati-va ca inregistrarile vocale sunt protejate prin alegerea uneia dintre scenele furnizate: MEMO, TALK, MUSIC sau LP ("Redare lunga"). Directoarele salvate sunt clasificate dupa inregistrarea scenei, astfel incat sa puteti cauta cu usurinta dupa inregistrarea scenei. Acest aspect poate scurta timpul de cautare a fisierelor.
   
Conceput pentru a surprinde fiecare ton.

Functia de anulare a zgomotului reduce puternic zgomotul ambiental nedorit, cum ar fi zgomotul produs de aer conditionat sau ventilatorul unui proiector pentru a permite o calitate clara de redare. Functia este foarte eficienta la redarea inregistrarilor dintr-o intalnire. Acesta poate fi setat prin apasarea lunga a butonului "Noise Cancel" in timp ce aparatul este oprit sau cand reda un fisier.
   
Conexiune usoara pentru a salva datele.

Pur si simplu conectati reportofonul la un PC cu un micro cablu USB. Astfel veti putea sa gestionati toate datele intr-un mediu cat mai familiar.
   
Operare prietenoasa. Usor si cu o singura mana.

Reportofonul VN-541PC este solutia perfecta pentru toti studentii si toate persoanele care sunt pe cale sa inceapa utilizarea unui reportofon de voce pentru prima data.

 

 
Caracteristici Olympus VN-541PC 4GB microfon extern
Memorie:
1570h de inregistrare 4GB
Dimensiuni (W x D x H mm):
108x38x20mm

Altii au mai cautat

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Olympus Bundle kit Reportofon VN-541PC 4GB microfon extern ME52W uni-directional de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Olympus Bundle kit Reportofon VN-541PC 4GB microfon extern ME52W uni-directional puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Olympus Bundle kit Reportofon VN-541PC 4GB microfon extern ME52W uni-directional sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2020
Politica de confidentialitate