Orgran Pâine uscată din hrișcă, 125 g

Painea uscata din hrisca Orgran este un produs de calitate obtinut din hrisca bogata in nutrienti, macinata special pentru a-si pastra puritatea, prospetimea si gustul unic. Painea uscata din hrisca Orgran este usoara, crocanta si plina de beneficii naturale. Painea uscata din hrisca prajita ORGRAN este un produs natural de calitate, fara grau, gluten, lapte, ou, drojdie sau organisme modificate genetic. Painea uscata din hrisca prajita ORGRAN nu contine adaos de zahar de trestie, l ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Orgran Pâine uscată din hrișcă, 125 g

Painea uscata din hrisca Orgran este un produs de calitate obtinut din hrisca bogata in nutrienti, macinata special pentru a-si pastra puritatea, prospetimea si gustul unic.


Painea uscata din hrisca Orgran este usoara, crocanta si plina de beneficii naturale. Painea uscata din hrisca prajita ORGRAN este un produs natural de calitate, fara grau, gluten, lapte, ou, drojdie sau organisme modificate genetic.
Painea uscata din hrisca prajita ORGRAN nu contine adaos de zahar de trestie, lapte sau derivati de origine animala. Painea uscata din hrisca prajita ORGRAN este fabricata astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si, in general, ale clientilor preocupati de sanatate.


Cod producator: ORGRAN

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Orgran Pâine uscată din hrișcă, 125 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Orgran Pâine uscată din hrișcă, 125 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.