Parrot Set elice Minidrone EVO

Lista de preturi

Detalii produs


Reprezinta inovatia in tehnologie

In ultimii ani, la nivel international, dronele se afla in mod constant in topul tehnologiilor care inoveaza, trecand de la hobby la nivelul de tehnologie mainstream in multiple domenii de activitate. 
In 2016 in topul celor mai dorite gadget-uri, dronele sunt pe locul 9 ceea ce inseamna ca reprezinta un interes major pentru publicul larg, fiind in continua crestere.


Concepute pentru distractie

Pentru maximum de distractie minidronele Parrot se adreseaza celor pasionati de distractie in familie sau cu prietenii, celor interesati de gadget-uri zburatoare sau saltarete si celor dornici sa descopere ultimele tehnologii.
Minidronele au un design robust, pot fi pilotate in casa sau in aer liber, sunt inovatoare si te ajuta sa inveti sa pilotezi in siguranta prin masurarea vitezei si a coordonatelor.


Drone inteligente

Parrot Airborne este o minidrona pregatita pentru multiple aventuri si bine accesorizata, foarte stabila si robusta avand in vedere dimensiunile reduse.
Poti face poze in timp ce zbori si face numeroase acrobatii aeriene.


Garantie: 24 luni
Compatibilitate: Parrot Airborne Night MacLane


Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Parrot Set elice Minidrone EVO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Parrot Set elice Minidrone EVO puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Parrot Set elice Minidrone EVO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate