Phottix Indra500LC

Lista de preturi

Detalii produs


Phottix prezinta noul sistem de iluminare in studio, compatibil cu sistem-ul radio ale blit-urilor Canon. Indra 500LC este urmasul lui Indra TTL si aduce imbunatariri precum control-ul radio, posibilitatea de controla Canon RT si sistemele de transmitatoare Phottix Laso.

Indra500LC ofera fotografilor 500W/s de putere TTL, oferind noi posibilitati de a declansa in modurile prioritate de diafragma sau prioritate de timp cu o putere incredibila.

High Speed Sync
Cu ajutorul functiei High Speed Sync a blit-ului Phottix Indra500LC TTL, fotografii pot declansa la viteze mai mari de sincronizare, permitand diafragme mai deschise si in acelasi timp un control bun al luminii ambientale. In modul manual, Indra500LC ofera 8 trepte de ajustare a puterii - de la putere maxima la 1/128  in trepte de 1/3.
Folosind modul stroboscopic, puteti creea efecte speciale si sedinte creative, cu o frecventa de 1-100HZ si un numar de declansari de 1-100 .
 
Transmitator integrat
Phottix Indra500LC TTL are integrata puterea sistemelor trigger Canon RT si Phottix Laso. Puteti sa variati intre modul TTL si modul manual, sa schimbati nivelul puterii si sa folositi high speed sync, totul de la Canon ST-E3, Canon RT Speedlites compatibile si transmitatorul Phottix Laso. 
 
Este compatibil cu blit-uri mai vechi Canon non-RT  Unul din avantajele sistemului de tramsitere Phottix Laso este abilitatea de incorporare a blit-urilor Canon fara radio. 
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Phottix Indra500LC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Phottix Indra500LC puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Phottix Indra500LC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate