Procart CISS HP 82-10

Lista de preturi

Detalii produs


CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua cu cerneala Dye pak66

Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 face posibila o printare echivalenta cu mai multe cartuse pentru imprimantele HP.

Sistemul de alimentare continua pentru CISS HP 82-10 prin modul ingenios de functionare numit CISS (continue ink supply sistem) are ca rezultat o scadere a costurilor de imprimare cu pana la 90 %, sau mai bine zis sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 reduce cheltuieliile de printare la costul de achizitionare a cernelii.

De ce spunem asta? Printr-o simpla comparatie cu un cartus original pentru HP ce  contine aproximativ 30 ml de cerneala si sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 care contine 100ml/culoare reiese un avantaj clar.

Ingeniozitatea sistemul CISS HP 82-10 asigura o continuitate a alimentarii cu cerneala in imprimanta dumneavostra fara a face nici un compromis in privinta calitatii.

Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 este compatibil cu toate imprimantele care folosesc cartuse cu cod asemanator, dintre care enumeram:

HP Designjet 500.


Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 contine:

- patru cartuse reincarcabile CISS HP 82-10 C/M/Y/BK;

- patru tancuri reincarcabile;

- sistemul ciss este insotit de 4 flacoane de cerneala, cate unul pentru fiecare culoare, a cate 100 ml fiecare;

- tuburile care fac legatura dintre rezervoare si cartusele reincarcabile;

- mecanismul de fixare a tuburilor in imprimanta;

- instructiuni complete privind montarea si utilizarea;

- dopurile pentru tancurile exterioare;

- filtre de aer.


Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 este complet, contine tot ceea ce este nevoie pentru a incepe sa economisiti imediat dupa instalare.

Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-10 nu este de unica folosinta, dupa golire, tancurile exterioare se reincarca cu cerneala foarte usor.

ATENTIE! Acest sistem CISS HP 82-10 este dotat cu cip-uri autoresetabile!   

Caracteristici
CISS HP 82-10 Sistem de alimentare continua cu cerneala Dye pak66
Tip:
Ciss
Culoare:
Black
Cyan
Magenta
Yellow
Imprimante compatibile:
HP Designjet 500
Produs:
Compatibil
Pachet:
Standard

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Procart CISS HP 82-10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Procart CISS HP 82-10 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Procart CISS HP 82-10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2020
Politica de confidentialitate