Reef Terminator Resistance Ps4

Alege ce fel de erou de acțiune vrei să fii! Echipați un arsenal epic de armament pentru a alerga și pentru a trage sau pentru a se strecura și a trage prin medii extinse! Lumea nu este la fel de iertătoare ca până acum, așa că va trebui să găsești resurse care să te ajute. Dacă nu puteți găsi ceea ce căutați, atunci ar fi bine să faceți singur. Protejați un echipaj de ură de supraviețuitori, fiecare cu propriile lor motivații și culise. Acțiunile pe care le ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Reef Terminator Resistance Ps4

Alege ce fel de erou de acțiune vrei să fii! Echipați un arsenal epic de armament pentru a alerga și pentru a trage sau pentru a se strecura și a trage prin medii extinse! Lumea nu este la fel de iertătoare ca până acum, așa că va trebui să găsești resurse care să te ajute. Dacă nu puteți găsi ceea ce căutați, atunci ar fi bine să faceți singur. Protejați un echipaj de ură de supraviețuitori, fiecare cu propriile lor motivații și culise. Acțiunile pe care le întreprindeți pe tot parcursul jocului vor avea impact asupra supraviețuirii lor și vor schimba sfârșitul obținut. Luptă împotriva unei selecții de inamici iconici din filme, inclusiv T-800, precum și o serie de dușmani care sunt nou pentru universul Terminator!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Reef Terminator Resistance Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Reef Terminator Resistance Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.