Renania Pantaloni de lucru in talie VULCANO, tercot 65 35, 280gr mp albastru

Pantaloni de lucru in talie Renania VULCANO, tercot 65 35, 280gr mp Descriere: Pantalon talie pentru barbati din tesatura tip diagonal, compozitie: 65% polyester+35% bumbac, 235 g mp Culori disponibile: gri negru, albastru royal bleumarin Performante: Echipamentul de protectie este proiectat astfel incat sa respecte prevederile din Regulamentul (UE) 2016 425 al Parlamentului European si al Consiliului si cerintele esentiale de securitate si cerintele esentiale de securitate si sananta ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Renania Pantaloni de lucru in talie VULCANO, tercot 65 35, 280gr mp albastru

Pantaloni de lucru in talie Renania VULCANO, tercot 65 35, 280gr mp Descriere: Pantalon talie pentru barbati din tesatura tip diagonal, compozitie: 65% polyester+35% bumbac, 235 g mp Culori disponibile: gri negru, albastru royal bleumarin Performante: Echipamentul de protectie este proiectat astfel incat sa respecte prevederile din Regulamentul (UE) 2016 425 al Parlamentului European si al Consiliului si cerintele esentiale de securitate si cerintele esentiale de securitate si sanantate corespunzatoare domeniului de utilizare preconizat. Domenii de utilizare: Echipament de protectie de conceptie simpla pentru protectia corpului impotriva riscurilor minore - actiuni mecanice cu efecte superficiale, in medii normale, fara atmosfera potential exploziva, care nu necesita alte echipamente de protectie specifice, de exemplu: constructii, industria lemnului, transporturi, ateliere mecanice, lacatuserie. Depozitare: Se depoziteaza in incaperi uscate, bine aerisite, ferite de umezeala si de razele directe ale soarelui, cu temperaturi cuprinse intre 5 si 25 C. Intretinere si curatare : Spalare la maxim 40, C, calcare la maxim 100, C, interzisa folosirea inalbitorilor, interzisa curatarea chimica, permisa uscarea in masini de uscare la temperatura joasa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Renania Pantaloni de lucru in talie VULCANO, tercot 65 35, 280gr mp albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Renania Pantaloni de lucru in talie VULCANO, tercot 65 35, 280gr mp albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.