Rii Mini I25 plus Giroscop K25

Air Mouse Rii Mini I25, Cu tastatura, Giroscop; Telecomanda cu infrarosu; Acumulator incorporat; Fara fir 2.4G RF; Include receiverul wireless USB. Tastatura QWERTY, air mouse și telecomanda cu infrarosu, cu receptor USB. Include un acumulator baterie litiu-ion si are un consum redus de energie. Puteți să-l utilizezati pentru e-mailuri si să va bucurati de jocurile dvs. preferate. Aceasta este compatibila orice TV BOX ce rulează sisteme Android. Aceasta este, de asemenea, o te ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rii Mini I25 plus Giroscop K25

Air Mouse Rii Mini I25, Cu tastatura, Giroscop; Telecomanda cu infrarosu; Acumulator incorporat; Fara fir 2.4G RF; Include receiverul wireless USB.

Tastatura QWERTY, air mouse și telecomanda cu infrarosu, cu receptor USB. Include un acumulator baterie litiu-ion si are un consum redus de energie. Puteți să-l utilizezati pentru e-mailuri si să va bucurati de jocurile dvs. preferate. Aceasta este compatibila orice TV BOX ce rulează sisteme Android. Aceasta este, de asemenea, o telecomandă infraroșu universală cu functie de învățare. Are o capacitate puternică de a identifica un format necunoscut, ceea ce înseamnă aproximativ ca aproximativ 99,9% din televizoarele cu telecomanda cu infrarosu pot fi controlate.

Contine:

  • Tastatura Rii K25
  • Cablu USB alimentare
  • Receiver USB wireless
  • Manual de utilizare in limba engleza

Telecomanda IR: Inclusa;
Air mouse: Inclus;
Tastatura: Inclusa;
Giroscop: Inclus;
Touchpad: Fara;
Conectare: Fara fir prin USB Receiver;
Alimentare: Acumulator inclus;
Inaltime: 170 mm;
Latime: 49 mm;
Grosime: 16 mm;
Greutate: 99 g;
Cod producator: RI-009;

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rii Mini I25 plus Giroscop K25 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rii Mini I25 plus Giroscop K25 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.