Ronic Spirala continua plastic A4 pas 3:1 6 mm Negru

Lista de preturi

Detalii produs


Spirala continua plastic A4 pas 3:1


Spiralele continue din plastic reprezinta cea mai eleganta, eficienta, cat si cea mai sigura si rapida metoda de manipulare a documentelor. Pasul de perforare 3:1 este si pasul utilizat pentru indosarierea cu inele din metal. Puteti utiliza acum acelasi aparat de indosariat pentru a putea oferi si indosarierea cu spirale continue din plastic. Spiralele continue din plastic ofera o ambalare eficienta din punct de vedere al costului. Acestea extind posibilitatea utiliz─ârii echipamentului pas 3:1 cu indosarieri pana la 450 coli fata de limita precedenta de 120 coli impusa de inelul metalic pas 3:1.


Produsul este disponibil in 6 culori. Culoarea dorita o puteti alege cu ajutorul selectorului de mai sus.


Numarul de spirale continut in fiecare cutie variaza in functie de diametrul spirei si se regaseste in tabelul de mai jos.Preturi in functie de model
Diametru spire
Numar (maxim) de coli indosariate, 80g/mp
Numar bucati pe cutie
6
Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ronic Spirala continua plastic A4 pas 3:1 6 mm Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Ronic Spirala continua plastic A4 pas 3:1 6 mm Negru puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ronic Spirala continua plastic A4 pas 3:1 6 mm Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2020
Politica de confidentialitate