Royal Canin Digestive Care 12 x 85 g

de la 58,99 lei (3 magazine)
Sensibilitatea digestivă poate fi cauza materiilor fecale moi și urât mirositoare. Alte semne pot include disconfort digestiv, flatulență sau necesitatea defecării de mai multe ori într-o perioadă scurtă, de exemplu într-o singură plimbare.  ROYAL CANIN® Digestive Care include un amestec echilibrat de fibre solubile și insolubile, inclusiv prebiotice, pentru a susține tranzitul intestinal și pentru a promova o floră intestinală sănătoas ...

Descriere


Royal Canin Digestive Care 12 x 85 g

Sensibilitatea digestivă poate fi cauza materiilor fecale moi și urât mirositoare. Alte semne pot include disconfort digestiv, flatulență sau necesitatea defecării de mai multe ori într-o perioadă scurtă, de exemplu într-o singură plimbare.  ROYAL CANIN® Digestive Care include un amestec echilibrat de fibre solubile și insolubile, inclusiv prebiotice, pentru a susține tranzitul intestinal și pentru a promova o floră intestinală sănătoasă. ROYAL CANIN® utilizează numai proteine de foarte înaltă calitate, pentru a furniza toți aminoacizii esențiali necesari câinelui dvs. într-un format foarte digerabil. Ingrediente: Produse derivate din carne, derivate vegetale, cereale, uleiuri și grăsimi, săruri minerale, diverse zaharuri. Aditivi / kg: Suplimente nutritive: Vitamina D3: 190 UI. E1 (Vas): 5 mg. E2 (iod): 0,3 mg. E4 (cupru): 2,4 mg. E5 (mangan): 1,4 mg. E6 (zinc): 14 mg. Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 2,2 g.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Digestive Care 12 x 85 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Digestive Care 12 x 85 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.