Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB T545 Black

Tableta Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1, T545, Octa-Core, 10.1", 4GB RAM, 64GB, 4G, Black O tableta solida pentru afaceri de oriunde Intelegem faptul ca afacerea nu inseamna o activitate desfasurata numai la birou, motiv pentru care Galaxy Tab Active Pro te ajuta sa-ti desfasori activitatea indiferent de locul in care ai nevoie sa lucrezi. Aspectul sau robust de o rezistenta la standarde militare, clasificata cu un grad de protectie IP68 si este construita astfel incat sa ofe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB T545 Black

Tableta Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1, T545, Octa-Core, 10.1", 4GB RAM, 64GB, 4G, Black

O tableta solida pentru afaceri de oriunde

Intelegem faptul ca afacerea nu inseamna o activitate desfasurata numai la birou, motiv pentru care Galaxy Tab Active Pro te ajuta sa-ti desfasori activitatea indiferent de locul in care ai nevoie sa lucrezi. Aspectul sau robust de o rezistenta la standarde militare, clasificata cu un grad de protectie IP68 si este construita astfel incat sa ofere protectie impotriva socurilor, fapt ce iti permite sa lucrezi in interior si in afara unei incaperi atunci cand este nevoie.

 

Protejata pentru a lucra de oriunde ai nevoie

Suprafetele dure si denivelate nu mai reprezinta o amenintare datorita carcasei antisoc si de protectie construita special pentru ca tu sa fii fara griji. Gradul de protectie IP68 si MIL-STD 810G ofera longevitate datorita protectiei la lichide, praf si socuri, astfel incat sa poti ajunge oriunde sa iti desfasori activitatea. Ecranul cu o diagonala de 10.1 inchi ofera un spatiu de lucru ideal pentru indeplinirea sarcinilor de lucru.

Ai energie sa-ti desfasori intreaga activitate

Bateria de 7,600 mAh se incarca cu un USB tip C pentru ca tu sa redai prezentari de 15 ore in perioadele de lucru aglomerate, chiar atunci cand prizele sunt insuficiente si mult prea departe de zona in care ai nevoie. Conectorul tip POGO iti permite sa folosesti mai multe accesorii diferite in timp ce tableta se incarca.

O experienta asemanatoare desktopului la birou si in aer liber

Bucura-te de o experienta ca cea de pe desktop cu Samsung DeX pentru a fi productiv atat cand esti pe teren cat si la birou. Scrie e-mailuri si trimite rapoarte direct de pe tableta cu ajutorul accesoriului Samsung DeX direct din teren, apoi de la birou poti continua activitatile de lucru intr-un spatiu generos, pe un ecran de lucru extins.

*Adaptorul si ecranul extern se achizitioneaza separat. *Tastatura si alte imagini sunt simulate doar in scopuri demonstrative.

Realitatea augmentata a spatiului de lucru

Un giroscop si un senzor geomagnetic functioneaza simultan cu nucleul AR (Realitate Augmentata) pentru un mediu de lucru ce se desfasoara intr-o maniera noua. Foloseste camera imbunatatita din spate de 13MP pentru a oferi indicatii si a testa moduri pe care nu le puteai face inainte, prin vizualurile de realitate augmentata datorita ecranului maximizat de 10.1 inchi.



 

Experienta inovativa S Pen

Galaxy Tab Active Pro vine cu un accesoriu inovativ S Pen, usor de folosit si rezistent la lichide, oferind un mod simplu si eficient de a lucra atunci cand esti in miscare. Varful subtire de 0.7mm este ideal pentru a prelua si distribui schitele de lucru absolut necesare, chiar si atunci cand esti in timpul unui zbor.

Conecteaza dispozitivele pentru o afacere flexibila

Tehnologia de comunicare in camp apropiat (NFC) cu certificarea Nivel 1 EMV ofera posibilitatea de ati transforma dispozitivul intr-un punct de vanzare mobil (mPOS) pentru procesarea usoara a platilor din locul in care te afli. Mai mult decat atat, foloseste-ti dispozitivul pentru a verifica si a scana codul de bare pentru ca afacerea ta sa functioneze la cel mai inalt nivel.

Gestionare practica si in siguranta

Pastreaza informatiile afacerii in siguranta cu ajutorul platformei Knox ce ofera un grad inalt de securitate atat la nivel software cat si hardware. Knox Configure iti permite sa automatizezi setarile si sa le personalizezi, in timp ce Knox Manage si Enterprise FOTA faciliteaza gestionarea de la distanta a dispozitivului si implementarea imediata a patch-uruilor de securitate.

Deblocare rapida in siguranta

Datorita securitatii biometrice incorporate, Galaxy Tab Active Pro poate fi deblocat doar folosind amprenta personala sau profilul facial unic. Sistemul de recunoastere faciala iti permite sa uiti de metodele de blocare prin coduri PIN oferind o deblocare usoara cu o singura mana sau atunci cand porti manusi,

CARACTERISTICI GENERALE
ConectivitateCu SIM
Tip SIMNano SIM
Sistem de operareAndroid
Versiune sistem operareAndroid 9.0 (Pie)
TehnologiiBluetooth GPS 3G 4G BDS GLONASS Wi-Fi
SenzoriGyro Accelerometer Compass
Continut pachet1 x Tableta
CuloareNegru
Greutate653 g
MaterialMetal
Dual SimNu
PROCESOR
Producator procesorSamsung
Model procesorQualcomm SDM710 Snapdragon 710
Numar nuclee8
Frecventa2 GHz 1.7 GHz
Tehnologie procesor10 nm
Producator chipset videoAdreno 616
AFISARE
Tehnologie displayLCD LED
Diagonala display10.1 inch
Rezolutie1920 x 1200
Numar culori16 M
MEMORIE
Capacitate memorie4 GB
STOCARE
Capacitate stocare64 GB
Tip slot memorieMicro SD
Capacitate maxima card de memorie512 GB
CONECTIVITATE
Frecventa retea3G: 850 / 900 / 1900 / 2100 4G: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B20 / B28 / B66
Versiune Bluetooth5.0
Wireless802.11 a/b/g/n/ac
Porturi1 x Jack 3.5 mm 1 x USB 2.0
ACUMULATOR
Baterie detasabilaNu
Capacitate acumulator7600 mAh
MULTIMEDIA
Rezolutie camera principala13 Mpx
Rezolutie camera secundara8 Mpx
Redare video3gp Mp4 WMV 3G2 AVI M4V FLV MKV ASF WEBM
Redare audioMP3 FLAC WAV WMA AAC OGG AMR M4A MID XMF IMY RTTTL RTX OTA 3GA AWB OGA MIDI MXMF

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB T545 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung Galaxy Tab Active Pro 10.1 64GB T545 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.