SMEG Dolce Stil Novo KSDD90VN-2

Lista de preturi

Detalii produs


Accesorii:
Hota nu are inclusa rama superioara, care se achizitioneaza in functie de finisajele plitei din aceeasi gama Dolce Stil Novo. Astfel, puteti opta pentru o rama neagra sau din inox, cod KITKDSNBG sau o rama cu finisaje de cupru, cod KITKDSNRA. Aceste rame nu sunt incluse in pret. Se vand separat, ca accesorii. Le puteti gasi pe site-ul nostru.

NB: Acest tip de hota poate fi instalata oriunde in bucatarie, insa ideal este sa fie amplasata intr-un corp tip insula. Motorul poate fi instalat sub blat. Puteti folosi hota atat pe recirculare cat si pe evacuare. In modul evacuare tubulatura trebuie trasa pe sub podele, pe sub dulapuri sau prin spatele dulapurilor. Este prin urmare esential sa luati in calcul acest aspect inainte de achizitie! Lungimea tubulaturii va afecta performantele de evacuare. Daca lungimea tubulaturii este prea mare sau daca sunt prea multe coturi va sfatuim sa folositi hota pe recirculare.

Functie filtrare aer 24h
Selectand aceasta functie hota improspateaza aerul din incapere timp de 10 minute/ora in 24 h, la o viteza minima si un nivel de zgomot scazut.

Estetica:
Design modern
Gama: Dolce Stil Novo
Material: inox + sticla
Tip control: telecomanda
Culoare: negru

Caracteristici:
3 viteze + intensive
1 lumini LED
Putere nominala: 292 W
Putere motor: 285 W
Filtru inox antigrasime: 2
Diametru evacuare: Ø 150 mm

Nivel evacuare:
Viteza 1: 230 mc/h
Viteza 2: 322 mc/h
Viteza 3: 500 mc/h
Intensive: 730 mc/h

Nivel zgomot:
Viteza 1: 42 dB(A)
Viteza 2: 50 dB(A)
Viteza 3: 59 dB(A)
Intensive: 66 dB(A)

Specificatii tehnice:
Clasa de eficienta energetica: A
Frecventa: 50-60 Hz
Alimentare: 220-240 V

Dimensiuni:
Inaltime: 500 (deasupra blatului) - 620 (sub blat) mm
Latime: 900 mm
Adancime: 128 mm

Garantie: 3 ani
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SMEG Dolce Stil Novo KSDD90VN-2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru SMEG Dolce Stil Novo KSDD90VN-2 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SMEG Dolce Stil Novo KSDD90VN-2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate