Solaris Plant Ghimbir Uscat 50gr

CONDIMENT-GHIMBIR USCAT 50g SOLARIS    Ghimbirul poate fi folosit atat in scop terapeutic, cat si culinar. Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu lapte. Se pot condimenta si alte mancaruri dupa gust. Ghimbirul este folosit in alimentatie drept condiment picant pentru aromatizarea mancarurilor si bauturilor. Da o aroma placuta ceaiului, fructe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Solaris Plant Ghimbir Uscat 50gr

CONDIMENT-GHIMBIR USCAT 50g SOLARIS   

Ghimbirul poate fi folosit atat in scop terapeutic, cat si culinar. Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu lapte. Se pot condimenta si alte mancaruri dupa gust. Ghimbirul este folosit in alimentatie drept condiment picant pentru aromatizarea mancarurilor si bauturilor. Da o aroma placuta ceaiului, fructelor, conopidei, guliilor si boabelor din pastai.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Solaris Plant Ghimbir Uscat 50gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Solaris Plant Ghimbir Uscat 50gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.