Strend Pro Masca de protectie Refil 731, FFP2 NR

Caracteristici tehnice: Mastile de protectie Refil 731, deosebit de usoare, asigura protectie respiratorie eficace si confortabila impotriva pulberilor si aerosolilor. Forma convexa, designul cu doua benzi elastice, asigura fixarea confortabila pentru o varietate larga de dimensiuni ale fetei. Supapa cu care sunt prevazute mastile Refil 731 cat si designul rezistent la colaps, ofera protectie durabila si confortabila, in mod special in conditii de caldura si umiditate ridicate. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Strend Pro Masca de protectie Refil 731, FFP2 NR

Caracteristici tehnice
Mastile de protectie Refil 731, deosebit de usoare, asigura protectie respiratorie eficace si confortabila impotriva pulberilor si aerosolilor.
Forma convexa, designul cu doua benzi elastice, asigura fixarea confortabila pentru o varietate larga de dimensiuni ale fetei.
Supapa cu care sunt prevazute mastile Refil 731 cat si designul rezistent la colaps, ofera protectie durabila si confortabila, in mod special in conditii de caldura si umiditate ridicate.
Refil 731 reprezinta o componenta de baza pentru protectia individuala in diferite medii de lucru si este conforma EN 1492001.
ClasificareFFP2; protectie la pulberi si aerosoli;
Respiratie usurata datorita supapei de expiratie;
Aplicatiiconstructii, industria farmaceutica, prelucrari mecanice, metalurgie/siderurgie, pulberi de substante chimice, ceramica, agricultura, prelucrarea metalului, industria auto.
Cod furnizorSK-313280

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Strend Pro Masca de protectie Refil 731, FFP2 NR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Strend Pro Masca de protectie Refil 731, FFP2 NR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.