Tenda U1

Adaptor USB Ultra-Rapid, Wireless, 300Mbps 360 ° Antenă omni direcțională perfectă pentru 2.4 GHz Antenă tip high-gain detașabilă rotativă la 360° și omni-direcțională îi oferă lui U1 o putere de semnal remarcabilă. Tehnologia de transmitere 2T2R Combinand antenele interne si cele externe, transmisia 2T2R in dubla banda ii ofera lui U1 abilitatea de a acoperi pana si cele mai greu accesibile colturi ale imobilului, acolo unde o antena tradition ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Tenda U1

Adaptor USB Ultra-Rapid, Wireless, 300Mbps

360 ° Antenă omni direcțională perfectă pentru 2.4 GHz

Antenă tip high-gain detașabilă rotativă la 360° și omni-direcțională îi oferă lui U1 o putere de semnal remarcabilă.

Tehnologia de transmitere 2T2R

Combinand antenele interne si cele externe, transmisia 2T2R in dubla banda ii ofera lui U1 abilitatea de a acoperi pana si cele mai greu accesibile colturi ale imobilului, acolo unde o antena traditionala statica nu poate ajunge.

4 straturi PCB cu materiale premium

Au fost nevoie de 20 ingineri RF, 5 tehnicieni hardware, 10 tehnicieni software, mai bine de jumătate de an și mii de teste pentru a putea pune laolaltă 4 straturi PCB într-un spațiu atât de mic. Stabilitatea statică și interferențele de rețea au fost îmbunătățite cu 120% fără de dispozitivele cu 2 straturi PCB.

Compatibilitate maximă cu routere de mare viteză

Pe o bandă de 300Mbps cu un router wireless SOHO, U1 reduce drastic rata de pierdere a datelor și crește cu 50% rata de trecere a undelor prin pereți, iar folosirea portului LAN pentru traficul de date este fluentă și fără întreruperi.

Compatibil cu orice tip de software

U1 a fost construit pentru a fi compatibil cu Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP, MAC OS și Linux. Multe calculatoare și laptopuri care sunt compatibile cu adaptorul USB se pot conecta la internet prin acest port cu ușurință.

Doar doi pasi de urmat: Unul pentru instalare, unul pentru conexiune

Doar doi pași de făcut pentru instalare, se conectează adaptorul la device, apoi prin apăsarea unui singur buton, conexiunea este realizată.

Specificatii
Tip adaptorWireless/Usb
ConectivitateUSB 2.0
Viteza transfer300 Mbps
Antena3,5 dBi
Frecventa2.4 GHz
Securitate64/128-bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA, WPA2
Caracteristici fizice
CuloareAlb

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tenda U1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tenda U1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.