Toy Color Tempera acrilic metalizata decograf, 25 ml, 30 bucati

Tempera acrilic metalizata decograf Toy Color, 25 ml, 6 culori x 5 sticlute Gata oricand de folosire, ideal pentru precizie datorita varfului subtire de dozare. Varf de 0.7 mm Setul este compus din 30 de sticlute si este format din 6 culori a cate 5 sticlute. Tempera decograf, pentru a realiza contururi si detalii de precizie. Se poate utiliza pe orice suprafata: plastic, metal, textil. Se indeparteaza cu usurinta de pe piele doar cu apa rece. Nu contin gluten; nu provoaca alergi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Toy Color Tempera acrilic metalizata decograf, 25 ml, 30 bucati

Tempera acrilic metalizata decograf Toy Color, 25 ml, 6 culori x 5 sticlute Gata oricand de folosire, ideal pentru precizie datorita varfului subtire de dozare. Varf de 0.7 mm Setul este compus din 30 de sticlute si este format din 6 culori a cate 5 sticlute. Tempera decograf, pentru a realiza contururi si detalii de precizie. Se poate utiliza pe orice suprafata: plastic, metal, textil. Se indeparteaza cu usurinta de pe piele doar cu apa rece. Nu contin gluten; nu provoaca alergii in contact cu pielea sau la inghitirea accidentala. Recomandat: 3+ Respecta reglementarile europene de compozitie chimica. Ambalajele sunt produse din materiale reciclate si reciclabile. Recomandate pentru utilizarea la scoala. Timp de uscare: 30 min. Tuburi cu 30 culori x 25 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Toy Color Tempera acrilic metalizata decograf, 25 ml, 30 bucati de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Toy Color Tempera acrilic metalizata decograf, 25 ml, 30 bucati sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.